- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας – Συρίας

Μετά και από την τεράστια ανταπόκριση του λαού της Καρδίτσας, που εξέφρασε την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη του προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας , τα εργατικά σωματεία και οι φορείς που πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της αλληλεγγύης, τώρα δίνουνε συνέχεια !

Η προσφορά των εργαζομένων , συνταξιούχων , ελευθέρων επαγγελματιών, γυναικών, αγροτών και νεολαίας δίνουν φωνή στο σύνθημα ΄΄ μόνο οι λαοί μπορούν να σώσουν τους λαούς ΄΄ .  Δίνουν την δύναμη στο λαό , που μπροστά σε φυσικά φαινόμενα και καταστροφές , ο φτωχός λαός είναι πάντα το θύμα.

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία.  Δευτέρα 20/2 έως Παρασκευή 24/2 και ώρα 6:00μμ-8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Συγκεκριμένα: Κουβέρτες, Γάλα σε σκόνη, Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες, Απορρυπαντικά ρούχων, Ορούς, Γάζες, Χάνζαπλαστ, Είδη ατομικής υγιεινής. Ρύζι, όσπρια  ζυμαρικά από τρόφιμα.

Υπογράφουν: Ένωση Ιατρών (ΕΙΝΚΥΝΚ), Ομάδα γυναικών Καλλιθήρου, σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, Συνδικάτο Οικοδόμων, σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, Ομάδα γυναικών Ταμασίου.