Ειδήσεις

Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας – Συρίας


Μετά και από την τεράστια ανταπόκριση του λαού της Καρδίτσας, που εξέφρασε την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη του προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας , τα εργατικά σωματεία και οι φορείς που πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της αλληλεγγύης, τώρα δίνουνε συνέχεια !

Η προσφορά των εργαζομένων , συνταξιούχων , ελευθέρων επαγγελματιών, γυναικών, αγροτών και νεολαίας δίνουν φωνή στο σύνθημα ΄΄ μόνο οι λαοί μπορούν να σώσουν τους λαούς ΄΄ .  Δίνουν την δύναμη στο λαό , που μπροστά σε φυσικά φαινόμενα και καταστροφές , ο φτωχός λαός είναι πάντα το θύμα.

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία.  Δευτέρα 20/2 έως Παρασκευή 24/2 και ώρα 6:00μμ-8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Συγκεκριμένα: Κουβέρτες, Γάλα σε σκόνη, Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες, Απορρυπαντικά ρούχων, Ορούς, Γάζες, Χάνζαπλαστ, Είδη ατομικής υγιεινής. Ρύζι, όσπρια  ζυμαρικά από τρόφιμα.

Υπογράφουν: Ένωση Ιατρών (ΕΙΝΚΥΝΚ), Ομάδα γυναικών Καλλιθήρου, σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, Συνδικάτο Οικοδόμων, σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, Ομάδα γυναικών Ταμασίου.

Προηγούμενο άρθρο Κυριακή της Απόκρεω στην Ιερά μας Μητρόπολη
Επόμενο άρθρο Καρναβαλικό ξεφάντωμα από τα παλιά στο Μουζάκι