- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τελετή ονομασίας 82 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2023 Β΄ ΕΣΣΟ

Με την παρουσία του Υποδιοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Υποστρατήγο Θεόδωρου Χατζηγεωργίου ως εκπροσώπου του κ. Α/ΓΕΣ και του Διευθυντή ΓΕΣ/Β7(ΔΣΝ) Συνταγματάρχη Πεζικού Βαρδή Χαρκιανάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 και ώρα 10:00 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας «ΣΤΡΔΟ ΣΧΗ (ΠΖ) ΘΩΜΑ ΝΙΚΗΤΑ (ΜΟΥΤΖΙΑ)» η τελετή ονομασίας των 82 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2023 Β΄ ΕΣΣΟ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κων/νος Νουσιος, η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κα Όλγα Μακρή, ο Διοικητής της Π.Υ Καρδίτσας Αντιπύραρχος κ. Κων/νος Τσιώλης, o Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας κ. Απόστολος Περιστέρης και πλήθους κόσμου.

Η χτεσινή τελετή αποφοίτησης των υποψηφίων στρατονόμων της 2023 Β ’ΕΣΣΟ χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερο εθνικό φρόνημα, ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελμάτων, εξαίροντας το υψηλότατο ηθικό των αποφοιτούντων, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους παριστάμενους στην τελετή.