Ειδήσεις

Τελετή ονομασίας 82 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2023 Β΄ ΕΣΣΟ


Με την παρουσία του Υποδιοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Υποστρατήγο Θεόδωρου Χατζηγεωργίου ως εκπροσώπου του κ. Α/ΓΕΣ και του Διευθυντή ΓΕΣ/Β7(ΔΣΝ) Συνταγματάρχη Πεζικού Βαρδή Χαρκιανάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 και ώρα 10:00 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας «ΣΤΡΔΟ ΣΧΗ (ΠΖ) ΘΩΜΑ ΝΙΚΗΤΑ (ΜΟΥΤΖΙΑ)» η τελετή ονομασίας των 82 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2023 Β΄ ΕΣΣΟ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κων/νος Νουσιος, η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κα Όλγα Μακρή, ο Διοικητής της Π.Υ Καρδίτσας Αντιπύραρχος κ. Κων/νος Τσιώλης, o Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας κ. Απόστολος Περιστέρης και πλήθους κόσμου.

Η χτεσινή τελετή αποφοίτησης των υποψηφίων στρατονόμων της 2023 Β ’ΕΣΣΟ χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερο εθνικό φρόνημα, ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελμάτων, εξαίροντας το υψηλότατο ηθικό των αποφοιτούντων, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους παριστάμενους στην τελετή.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μετάθεση του Charitou Street – FOOD FESTIVAL λόγω καιρικών δυσκολιών