Με μεγάλη συμμετοχή και αμείωτο ενθουσιασμό συνεχίζεται στο Fashion City Outlet το πασχαλινό παιχνίδι “Smash the Egg”, που έχει ήδη χαρίσει χαμόγελα, δώρα και μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του.
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, δεκάδες συμμετέχοντες δοκίμασαν την τύχη τους στο ειδικά διαμορφωμένο πασχαλινό περίπτερο, σπάζοντας τα ψηφιακά αυγά και αποκαλύπτοντας μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.
Τα μεγάλα δώρα παραμένουν στο παιχνίδι
Τα “Golden Eggs” συνεχίζουν να κρύβουν εντυπωσιακά δώρα εμπειρίας, όπως:
- Oλοήμερες οικογενειακές εκδρομές στο Κτήμα Φιλόνεικος στην Καρδίτσα
- Σαββατοκύριακα για δύο άτομα στην Πορταριά Πηλίου
Ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση για:
- iPhone 17 Air
- AEGEAN vouchers αξίας 250€ το καθένα
- 3ήμερο ταξίδι για 4 άτομα στη Σκιάθο
Καθημερινά δώρα και εκπλήξεις μέσα στο παιχνίδι
Παράλληλα, σχεδόν κάθε συμμετοχή συνοδεύεται από άμεσα δώρα από τα καταστήματα και τους συνεργάτες του Fashion City Outlet, όπως:
- Δωροεπιταγές αξίας 20€ και 30€ από το Sagiakos
- Δωροεπιταγές αξίας 30€ από το Sinsay
- Καφέδες και δωρεάν passes για δραστηριότητες, στον παιδότοπο και τον τοίχο αναρρίχησης του Volta
- Προσφορές και γεύματα από αγαπημένα brands όπως gr, Goody’s (chicken burger & εκπτώσεις) και Hot Pot (σαλάτες και μακαρονάδες)
- Εισιτήρια από τα Village Cinemas
Η συμμετοχή πραγματοποιείται με αγορές αξίας 30€ και άνω, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να ζήσει μια εμπειρία που συνδυάζει shopping και παιχνίδι.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του διαγωνισμού.
Πασχαλινές αγορές μέχρι την τελευταία στιγμή!
Την περίοδο αυτή, το Fashion City Outlet αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις πασχαλινές αγορές, ακόμη και για όσους τις αφήνουν για την τελευταία στιγμή. Νονοί και νονές μπορούν να βρουν εύκολα επιλογές για βαφτιστήρια — από ρούχα και παπούτσια μέχρι λαμπάδες και δώρα — μέσα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει άνεση, ποικιλία και ανοιξιάτικη διάθεση.
Με δωρεάν, άνετο parking 1.500 θέσεων,συνεχές ωράριο λειτουργίας και μια εμπειρία που ενώνει αγορές και διασκέδαση, το Fashion City Outlet παραμένει ο απόλυτος πασχαλινός προορισμός για όλη την οικογένεια.
Το “Smash the Egg” συνεχίζεται και οι Πασχαλινές αγορές αποκτούν άλλο νόημα —στο κέντρο της καρδιάς μας, στο Fashion City Outlet.
Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, 41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr













