- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας συμμετέχει στην πικετοφορία της Παρασκευής

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας καλεί όλα τα μέλη του αλλά και κάθε εργαζόμενο, νεολαίο, γυναίκα, όποιον πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ να λάβει μέρος στην κινητοποίηση της Παρασκευής στις 6μμ στην ALPHA BANK ενάντια στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή.

Απορρίπτουμε τον αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει μεγαλύτερη ακρίβεια, φτώχεια, φορολογική αφαίμαξη σε βάρος του λαού, που θα κληθεί να σφίξει και άλλο το ζωνάρι για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τρελή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει νέες αυξήσεις φόρων για το λαό που θα ξεπεράσουν τα 50 δις ευρώ την ίδια στιγμή που μοιράζει στους επιχειρηματικούς ομίλους 14 δις ευρώ. Έρχονται νέες περικοπές σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική ενάντια στη ζωή και στα δικαιώματά μας.

Η δύναμη βρίσκεται στη μαζική οργάνωση και στον ταξικό αγώνα

Με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα και ξεσηκωμό σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνει η οργή μας δύναμη διεκδίκησης και ελπίδας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τις νέες μεγάλες κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Απαιτούμε:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12, στις 18:00 στην ALPHA BANK

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Κώστας Κουβαράς                                                                                                                              Γιάννης Ζούκας