Ειδήσεις

Volterra: Νέος αέρας οικονομίας για τους καταναλωτές Με 45% έκπτωση σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο


Ο προτιμητέος πάροχος ενέργειας καταναλωτών και επαγγελματιών, τώρα προσφέρει ακόμη πιο οικονομική ενέργεια για τα ελληνικά νοικοκυριά.

 

Παράγοντας ενέργεια αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η Volterra στηρίζει ουσιαστικά τη μετάβαση σε ένα πιο πράσινο μέλλον, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης με έμφαση στην προσφορά οικονομικής ενέργειας για όλους τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας για την ελληνική οικονομία και κοινωνία λόγω της πανδημίας, η Volterra προσφέρει ζωτικής σημασίας «αέρα» στα νοικοκυριά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προμηθευτούν συνδυαστικά ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο με 45% έκπτωση, σε τιμές που πραγματικά…φυσάνε. Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα «Αέρας Οικονομίας»με διάρκεια 24 μηνών που αφορά σε νέες αιτήσεις συνδυαστικών συνδέσεων και εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών, προσφέρει τιμή ρεύματος στα 0,0594€/kWh, τόσο για την ημέρα όσο και για τη νύχτα, από την αρχική τιμή 0,108€/kWh. Toπάγιο διαμορφώνεται στα 2,9€/μήνα, ενώ η μοναδιαία τιμή προμήθειας φυσικού αερίου είναι επίσης μειωμένη κατά 45% με πάγιο στα 0,2 €/ημέρα.

 

 

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την ιστοσελίδαή το Volterrashop στηνΥψηλάντου 46, – ώστενα μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να επωφεληθούν άμεσα της νέας προσφοράς της εταιρείας, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Volterra για να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές του ανάγκες.

 

Με εμπειρία μιας δεκαετίας στην παραγωγή και την εμπορία ενέργειας, η Volterra αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Ως μέλος του Ομίλου AVAX, διαθέτει ισχυρές βάσεις που της επιτρέπουν να πρωτοπορεί στον ενεργειακό τομέα, φέροντας έναν αέρα σιγουριάς και καινοτομίας, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, στον καταναλωτή και στο περιβάλλον.

 

 

Σημειώσεις:

  • Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες αιτήσεις, αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ 6% και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
  • Ισχύει και εφαρμόζεται αναπροσαρμογή χρεώσεων προμήθειας σύμφωνα με το άρθρο 7.1 των Γενικών Όρων Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  • Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου και δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.
  • Η έκπτωση 45% προκύπτει αθροιστικά, κατά 20% λόγω συνδυαστικού προγράμματος Ηλεκτρικής Ενέργειας + Φυσικού Αερίου και κατά 25% με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

Διάρκεια Σύμβασης: 24 μήνες

Προηγούμενο άρθρο Αποκατάσταση αθλητικών ζημιών στην Καρδίτσα ύψους 1 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθρο Το ΜέΡΑ25 στα Άγραφα απέναντι στο έγκλημα με τις ανεμογεννήτριες