- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Βράβευση διακριθέντων αθλητών-αθλητριών της Α.Κ.Α.Κ. περιόδου 2020

Σε μια πολύ σεμνή και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του κυλικείου του κλειστού κολυμβητηρίου Καρδίτσας, η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) βράβευσε το απόγευμα του Σαββάτου 18/12/2021 τους αθλητές και της αθλήτριες του Συλλόγου, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο το έτος 2020.

Τα βραβεία απένειμε ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) κ. Δημήτριος Γκούγκλιας.

Στον πρόλογό του ο πρόεδρος κάλεσε τους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και να ανεβαίνουν κάθε χρόνο ένα σκαλί υψηλότερα κατακτώντας τους στόχους και τα όνειρά τους. Αναφέρθηκε στο ήθος, τις αρχές και τα ιδανικά που πρέπει να διακατέχουν στον χώρο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού και ζήτησε μηδενική παρέκκλιση απ’ αυτά. Τους κάλεσε δε να συνεχίσουν την δια βίου άθληση ως τρόπο ζωής.

Εξήρε την δουλειά των προπονητριών της αγωνιστικής ομάδας κ. Νατάσας Θώδη και κ. Ευγενίας Δρόσου καθώς και του συνόλου της προπονητικής ομάδας της Α.Κ.Α.Κ.. Το άκρως παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν είναι αξιέπαινο και τους κάλεσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Το κοινό όραμα της ομάδας είναι οι Καρδιτσιώτες αθλητές- αθλήτριες να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να προοδεύουν και να διακρίνονται.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους, είναι:

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ. και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, εύχονται υγεία και επιτυχία στις προσπάθειές τους για εκπλήρωση κάθε μελλοντικού τους στόχου. Εύχονται επίσης, καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!