Ειδήσεις

Βράβευση διακριθέντων αθλητών-αθλητριών της Α.Κ.Α.Κ. περιόδου 2020


Σε μια πολύ σεμνή και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του κυλικείου του κλειστού κολυμβητηρίου Καρδίτσας, η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) βράβευσε το απόγευμα του Σαββάτου 18/12/2021 τους αθλητές και της αθλήτριες του Συλλόγου, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο το έτος 2020.

Τα βραβεία απένειμε ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) κ. Δημήτριος Γκούγκλιας.

Στον πρόλογό του ο πρόεδρος κάλεσε τους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και να ανεβαίνουν κάθε χρόνο ένα σκαλί υψηλότερα κατακτώντας τους στόχους και τα όνειρά τους. Αναφέρθηκε στο ήθος, τις αρχές και τα ιδανικά που πρέπει να διακατέχουν στον χώρο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού και ζήτησε μηδενική παρέκκλιση απ’ αυτά. Τους κάλεσε δε να συνεχίσουν την δια βίου άθληση ως τρόπο ζωής.

Εξήρε την δουλειά των προπονητριών της αγωνιστικής ομάδας κ. Νατάσας Θώδη και κ. Ευγενίας Δρόσου καθώς και του συνόλου της προπονητικής ομάδας της Α.Κ.Α.Κ.. Το άκρως παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν είναι αξιέπαινο και τους κάλεσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Το κοινό όραμα της ομάδας είναι οι Καρδιτσιώτες αθλητές- αθλήτριες να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να προοδεύουν και να διακρίνονται.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους, είναι:

 • Αλεξάνδρα Γερούκη, για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στα 100μ. και στα 200μ., αργυρού μεταλλίου στα 50μ. και στα 400μ. Δ.Π., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Κωνσταντίνος Καλούτσας, για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. Δ.Π., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Θεοφάνης Βασιλός, για την κατάκτηση αργυρού μεταλλίου στα 100μ. και στα 200μ., Δ.Π. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Σοφία Τσουκνίδα, για την κατάκτηση αργυρού μεταλλίου στα 400μ., χάλκινου μεταλλίου στα 50μ., στα 100μ. και στα 200μ. Δ.Π. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Βάϊος Τσουκνίδας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 400μ., της 7ης θέσης στα 200μ. και της 8ης θέσης στα 100μ. Δ.Π., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Αθανάσιος Μπαμπλέκης, για την κατάκτηση της 7ης θέσης στα 400μ. Δ.Π. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Θεοφάνης Γερούκης, για την κατάκτηση της 7ης θέσης στα 100μ.και στα 200μ. και της 8ης θέσης στα 400μ. Δ.Π., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Παναγιώτα Φιλίππου, για την κατάκτηση της 7ης θέσης στα 400μ. Δ.Π., στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Μαρία Άννα Κωφού, για την συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.
 • Άννα Μαρία Κρανά, για την συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.
 • Αθανάσιος Γκούγκλιας, για την συμμετοχή του στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.
 • Δέσποινα Ειρήνη Κρανά, για την συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.
 • Ειρήνη-Αγορίτσα Τσαπράζη, για την κατάκτηση της 7ης θέσης στα 50μ. ύπτιο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.
 • Αγγελική-Ειρήνη Δεμικέλη, για την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωταθλήματα κατηγοριών κολύμβησης.
 • Άρτεμις Ζαρκαδούλα, για την συμμετοχή και τις διακρίσεις της στα πρωταθλήματα ανοιχτής θάλασσας (open water).
 • Κωνσταντίνος Ζαρκαδούλας, για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωταθλήματα κατηγοριών κλασικής κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ. και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, εύχονται υγεία και επιτυχία στις προσπάθειές τους για εκπλήρωση κάθε μελλοντικού τους στόχου. Εύχονται επίσης, καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μαυρομμάτι Καρδίτσας: Στο χωριό του Καραϊσκάκη
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γεύμα για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες