ΠΑΜΕ: Όχι στις αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη του δήμου Καρδίτσας


 Στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας την Τετάρτη (αύριο), μεταξύ των άλλων, αναμένεται να συζητηθεί και να αποφασιστεί αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης και άρδευσης. Με τον όρο «αναπροσαρμογή» εννοείται άγριο και χωρίς προηγούμενο χαράτσωμα του καρδιτσιώτικου λαού, αφού ετοιμάζονται να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη από 30 μέχρι 200%.

 Το ΠΑΜΕ εκτιμάει πως σε συνθήκες όξυνσης της κρίσης και της παραπέρα διόγκωσης των λαϊκών προβλημάτων που οδήγησαν οι ακολουθούμενες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, μια τέτοια απόφαση θα αποτελέσει τη χαριστική βολή σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών που αγωνίζονται να επιβιώσουν χωρίς δουλειά,  με εντελώς υποβαθμισμένο το βιοτικό τους επίπεδο, με ορατό το ενδεχόμενο της εξαθλίωσης.

Ταυτόχρονα καλεί τη δημοτική αρχή να μην προχωρήσει στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, ιδιαίτερα επώδυνης για τους εργαζομένους.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους εργαζόμενους της πόλης, τις  γυναίκες και όλους όσους θίγονται από μια τέτοια απόφαση, την Τετάρτη (αύριο) στις 7:30 το απόγευμα μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Εντός έδρας απώλεια από τους Ικάρους Τρικάλων με 73-75
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ενός (1) κλέπτη και φυγοποίνου - εξιχνίαση κλοπής