Εντός έδρας απώλεια από τους Ικάρους Τρικάλων με 73-75


 Ο Α.Σ.Κ. δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και ηττήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της πόλης μας από τους Ικάρους με 73-75. Παρά τις καλές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει η ομάδα της Καρδίτσας στα δυο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Αστέρα Λάρισας και Γυμναστικό Βόλου, το Σάββατο ο Α.Σ.Κ. βρέθηκε σε μέτρια ημέρα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πάρουν τη νίκη.

 Ο Α.Σ.Καρδίτσας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 10-2 αλλά στη συνέχεια οι Ίκαροι αντέδρασαν, προηγήθηκαν στο 10′ με 17-18, ενώ στη δεύτερη περίοδο εκμεταλλεύθηκαν την κακή απόδοση του Α.Σ.Κ. στις δυο πλευρές του γηπέδου και πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο με 33-46. Στην επανάληψη, ο Α.Σ.Κ. βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή του, ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ και έφτασε να προηγείται με +6 (σκορ 56-50) και +2 στο 30′. Στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο όμως, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξαν και οι πολλές λανθασμένες αποφάσεις των δύο διαιτητών.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 33-46 (ημιχρ.), 58-56, 73-75.

Α.Σ.Καρδίτσας (Γ.Παππάς): Νότος 8, Μπράχος 18(2), Θώδης 2, Τσιαμούρας 2, Νικολάου 15, Κομποδιέτας 17(1), Τύμπας, Αντωνίου 10, Κατσαρός.

 

Προηγούμενο άρθρο Μ. Θεοχάρη: Ερώτηση Βουλευτών ΠΑΣΟΚ για έλλειψη ρευστότητας στην αγορά
Επόμενο άρθρο ΠΑΜΕ: Όχι στις αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη του δήμου Καρδίτσας