Ποδήλατα από το Δήμο Καρδίτσας στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου


 

Παραχωρήθηκαν μέσω του Δ.Ο.Π.Α.Κ για να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες μετακίνησης ξένων σπουδαστών που παρακολουθούν μαθήματα στο Τμήμα στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

Τις στενές σχέσεις συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Καρδίτσας με τα Τμήματα του Παραρτήματος του ΤΕΙ Λάρισας που λειτουργούν στην πόλη μας, αλλά και τη φιλόξενη διάθεση των τοπικών φορέων έναντι των σπουδαστών, επιβεβαίωσε η πρωτοβουλία του Δήμου να παραχωρήσει στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου δύο ποδήλατα για τις ανάγκες μετακίνησης ξένων σπουδαστών που παρακολουθούν μαθήματα του Τμήματος στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS.

Τα ποδήλατα που ανήκουν στον Δ.Ο.Π.Α.Κ. παρέδωσαν σε δύο σπουδαστές του Πανεπιστημίου της Τσεχίας, για να τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια του εξαμήνου που θα βρίσκονται στην Καρδίτσα με το πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός και ο Προϊστάμενος του Τμήματος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Νταλός.

Ο κ. Παπαλός ευχήθηκε στους δύο σπουδαστές ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας και καλές σπουδές, ενώ ο κ. Νταλός ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο σχετικό αίτημα του Τμήματος, ενώ τον ενημέρωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας επίσκεψη 80 σπουδαστών.

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση έκθεσης από την Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας