Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας


 Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας που διοργανώνει φέτος για 11η συνεχή χρονιά το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Καρδίτσας αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό με διαρκώς αναπτυσσόμενη, χρόνο με το χρόνο, εμβέλεια σε όλη την Ελλάδα.

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τις δυνατότητες και τον δυναμισμό των τοπικών επιχειρήσεων, τονώνει την εξωστρέφειά τους και συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για τον εμποροβιοτεχνικό κόσμο της περιοχής μας.

Η Έκθεση λειτουργεί ενισχυτικά στην τοπική ανάπτυξη και πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο οτι η συμμετοχή και η παρέμβαση της ελληνικής περιφέρειας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας είναι σημαντική.

Στη χρονική περίοδο που διανύουμε, η διοργάνωση της έκθεσης είναι ένας ουσιαστικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κρίση, γνωρίζοντας τα προϊόντα και τις δυνατότητες της Καρδίτσας στους επισκέπτες. Σε εκθέσεις όπως η συγκεκριμένη αναγεννιέται η ελπίδα για το μέλλον της τοπικής οικονομίας.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Καρδίτσας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του νομού είμαστε κοντά στον εμποροβιοτεχνικό κόσμο της Καρδίτσας. Τον στηρίζουμε. Συμμετέχουμε στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση. Ενθαρρύνουμε τις νέες πρωτοβουλίες. Αναδεικνύουμε, προβάλλουμε και προωθούμε την αξία των προϊόντων της περιοχής μας.

          Εύχομαι κάθε επιτυχία στη φετινή διοργάνωση και είμαι βέβαιος πως τόσο οι εκθέτες, όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες της θα αποκομίσουν και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις για το τοπικό επιχειρηματικό δυναμικό.     

Προηγούμενο άρθρο Λένα Παπαντώνη: «Ύποπτη» φορολογική αδικία
Επόμενο άρθρο Ποδήλατα από το Δήμο Καρδίτσας στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου