Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάθεση του έργου «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής Στήριξης για την εφαρμογή Αστικών Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων στο Δήμο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της Δ’ προγραμματικής περιόδου.»

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας.

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης Δήμου Καρδίτσας.

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης.

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών σε αντικατάσταση παραιτηθέντων για το Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ.

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου «Λ. κ’ Ν. Σακελλαρίου Κέντρο Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας».

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καρδίτσας.

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρδίτσας.

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΦΟ Δήμου Καρδίτσας

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ Καρδιτσομαγούλας.

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού Καρδιτσομαγούλας.

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού Καρδιτσομαγούλας.

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση των Επιτροπών του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., ήτοι:

Α) Επιτροπή σχεδίου πόλης – ρυθμιστικού – απαλλοτριώσεων – κυκλοφοριακού.

Β)  Επιτροπή ονοματοδοσίας οδών και πλατειών της πόλης

Γ) Επιτροπή πρασίνου – ελευθέρων χώρων – καθαριότητας και περιβάλλοντος

Δ) Επιτροπή αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας.

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μέλους του Δ.Σ. για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών του Δ.Σ. για τη συγκρότηση Επιτροπής Τιμητικών Διακρίσεων έτους 2009.

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 1ου & 12ου Δημ. Σχολείων, 1ου, 12ου, 20ου & 26ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας.

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 2ου & 15ου Δημ. Σχολείων, 2ου, 15ου, 31ου & 36ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 3ου & 13ου Δημ. Σχολείων, 3ου, 13ου, 21ου , 29ου & 37ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 4ου Δημ. Σχολείου, 4ου, 22ου & 30ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 5ου & 16ου Δημ. Σχολείων, 5ου, 17ου & 28ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 6ου & 20ου Δημ. Σχολείων, 6ου, 18ου & 27ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 7ου & 21ου Δημ. Σχολείων, 7ου, 23ου & 38ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 8ου Δημ. Σχολείου, 8ου, 32ου & 39ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

26.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 9ου & 17ου Δημ. Σχολείων, 9ου, 14ου & 25ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 10ου & 18ου Δημ. Σχολείων, 10ου, 19ου, 33ου & 35ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

28.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 11ου Δημ. Σχολείου & 11ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

29.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 14ου Δημ. Σχολείου, 16ου & 24ου Νηπιαγωγείων Καρδίτσας

30.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 19ου Δημ. Σχολείου & 34ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

31.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Ειδικού Δημ. Σχολείου & Ειδικού Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

32.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Δημ. Σχολείου Καρδιτσομαγούλας

33.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Δημ. Σχολείου Αρτεσιανού

34.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Δημ. Σχολείου Παλαιοκκλησίου

35.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Δημ. Σχολείου Ρούσσου

36.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Δημ. Σχολείου Αγιοπηγής

37.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 1ου & 6ου Γυμνασίων Καρδίτσας

38.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 2ου & 5ου Γυμνασίων & 2ου Λυκείου Καρδίτσας

39.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση  Σχολικής επιτροπής 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας

40.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 4ου Γυμνασίου & 4ου Λυκείου Καρδίτσας

41.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας

42.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας

43.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Γυμνασίου Καρδιτσομαγούλας

44.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 1ου Λυκείου Καρδίτσας

45.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 3ου Λυκείου Καρδίτσας

46.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 5ου Λυκείου & 3ου ΤΕΕ Καρδίτσας

47.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής Εσπερινού Γυμνασίου & Λυκείου Καρδίτσας

48.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Σχολικής επιτροπής 1ου ΤΕΕ, Εσπερινού ΤΕΕ & ΣΕΚ Καρδίτσας

49.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υλικών εκδηλώσεων και υλικών δημοσίων σχέσεων.

50.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής επίπλων- σκευών και λοιπού εξοπλισμού Δημαρχείου και Υπηρεσιών.

51.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής γραφικής ύλης- λοιπών συναφών προμηθειών, ειδών γραφείου- ειδών καθαριότητας και λοιπών αναλώσιμων υλικών.

52.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών υπηρεσίας καθαριότητας.

53.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών υπηρεσίας πρασίνου και ειδών υπηρεσίας άρδευσης- ύδρευσης.

54.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού.

55.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας υλικών Τεχνικής Υπηρεσίας και ειδών σήμανσης.

56.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών μηχανοργάνωσης και αναλώσιμων υπολογιστών και μηχανημάτων γραφείου.

57.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών ένδυσης, ευπρεπισμού και λοιπών παροχών εργαζομένων.

58.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας μηχανολογικού υλικού.

59.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής καυσίμων και λιπαντικών.

60.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών αυτοκινήτων Δήμου Καρδίτσας.

61.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών που αφορούν τεχνικά έργα και συναφείς εργασίες συντήρησης.

62.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών που αφορούν εργασίες αμαξοστασίου.

63.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών που αφορούν εργασίες υπηρεσίας καθαριότητας, πρασίνου, άρδευσης, ηλεκτροφωτισμού.

64.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών που αφορούν εργασίες συντήρησης Η/Υ, λοιπού εξοπλισμού μηχανοργάνωσης και συναφών ειδών.

65.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών που αφορούν εργασίες Διοικητικής Υπηρεσίας.

66.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας για τη συμμετοχή του στην επιτροπή διεξαγωγής δημοπρασιών του αποκλειστικού δικαιώματος της καρπώσεως των μη εκμεταλλευομένων δι’ αυτεπιστασίας δημοσίων δασών έτους 2009.

67.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας για τη συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου εξέτασης στρατευσίμων (άρθρο 37 Ν. 3421/2005).

68.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της υπ’αριθμ. 143/2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων)

69.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση περιεχομένου προγράμματος διετούς δράσης της ΔΗΚΕΚ, υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης από το Δήμο Καρδίτσας και υπογραφή Σύμβασης

70.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου καταστατικού της υπό ίδρυση Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Παυσίλυπο Α.Ε»

71.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Παυσίλυπο Α.Ε» και δύο ελεγκτών με τους αναπληρωτές τους

72.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου και του περιβάλλοντος χώρου στην «Παυσίλυπο Α.Ε»

73.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με α)ανακληση της υπ’ αριθμ. 443/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και β)παροχή εγγύησης προς τη  Συνεταιριστική Τράπεζα για λογαριασμό της ΔΗΚΕΚ.

74.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009

75.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κωδικών δεκτικών χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής στον προϋπολογισμό του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

76.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη χωροθέτηση τοποθέτησης ξύλινου τουριστικού περιπτέρου στην πλατεία Πλαστήρα από τη ΔΗΚΕΚ

77.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση και εκ νέου συζήτηση της υπ’ αριθμ. 4/2009 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τον προϋπολογισμό του ΟΑΚΚΧΑ.

78.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του απολογισμού του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Καρδιτσομαγούλας έτους 2007

79.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προέγκριση εκδήλωσης «Απόκριες 2009».

80.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προέγκριση εκδήλωσης 25η Μαρτίου 2009.

81.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας.

82.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την οριστική παύση λειτουργίας και αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη θέση «Ξηραύλακας» του Δήμου Καρδίτσας.

83. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή εγγύησης για έγκριση δανείου της ΔΕΥΑΚ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ύψους 482.000 €

84.Συζήτηση σχετικά με τα τέλη σύνδεσης του Τ.Δ Καρδιτσομαγούλας με το δίκτυο ακαθάρτων της ΔΕΥΑΚ

85.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πίνακα τσιγγάνων- δικαιούχων στεγαστικού δανείου.

86.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με οργάνωση της αρδευτικής περιόδου, έτους 2009.

87.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη υδρονομέων στα τοπικά διαμερίσματα Δήμου Καρδίτσας για το έτος 2009.

88.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση επί του περιεχομένου της από 8/9/2008 υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

89.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανάληψη γνωμοδότησης για την οριοθέτηση τμήματος ποταμού Καράμπαλη στη θέση «Σφαγεία» (Θ. & Δ. Γιαννακός Α.Ε)

90.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στα ΟΤ 263α και 263β (Αντ. & Στ. Βλάχος)

91.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων σε Δημοτικό Γήπεδο (Εθνικός Καρδίτσας).

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΛΑΜΠΡΟΣ  ΤΑΤΣΙΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η ετήσια συνεστίαση του «Πλαστήρα»
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη τοπικών συμβουλίων για παρεμβάσεις στα δ.δ.