Με επιτυχία η ετήσια συνεστίαση του «Πλαστήρα»


Το Σάββατο 7-2-2009 πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση των χορευτικών τμημάτων της Λαογραφικής Εταιρείας Μουσικών και Χορευτικών Μελετών «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ» στο κέντρο «ΡΕΜΒΗ». Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής, με αποτέλεσμα το κέντρο να γεμίσει από πολύ νωρίς ασφυκτικά και πολύς κόσμος να μη μπορέσει να συμμετάσχει στην εκδήλωση.        

      Επτά παιδικά και εφηβικά τμήματα, όλα ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές του συλλόγου και δύο ομάδες με χορευτές από τα τέσσερα τμήματα επιδείξεων ενηλίκων, παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια η ορχήστρα του κ. Αλέκου Ζέρβα φρόντισε ώστε το γλέντι  να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αμείωτο κέφι. Κατά τη διάρκεια του χορού, πραγματοποιήθηκε  λαχειοφόρος με πάρα πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας και των χορηγών της εκδήλωσης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Δομίνικος Βερίλλης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Κατσαρός, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Τέλιος Κώστας και Ασημίνα Σκόνδρα, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου και Χορευτικού «ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ» κ. Παπαστολόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μένη Παπανικολάου καθώς και πολλοί πρόεδροι, μέλη, χοροδιδάσκαλοι και χορευτές συλλόγων της πόλης μας και της περιφέρειας.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας στο 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας