Απονεμήθηκαν οι Υποτροφίες «Αλεξόπουλου»


Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του οργάνου “Διοίκησης και διαχείρισης της υποτροφίας Αλεξοπούλου”, μετά από πρόσκληση του προέδρου της επιτροπής και Δημάρχου Καρδίτσας κ. Δομήνικου Βερίλλη, προκειμένου να επιλέξει τους φετινούς υποτρόφους των Υποτροφιών του Ιδρύματος Αλεξόπουλου. Παρόντες στη συνεδρίαση πλην του Δημάρχου Καρδίτσας, ήταν ο δωρητής κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Κύριλλος, ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κακαργιας, ενώ παρευρέθηκαν, μετά από πρόσκληση του προέδρου και οι: Αλεξάκος Φώτης Νομάρχης Καρδίτσας, oι κ.κ. Πελοπίδας Χριστούλας, Κωτούλας Παναγιώτης ως επίτιμα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ο κ. Παλαμιώτης Χρήστος επικεφαλής μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας και οι κ.κ. Γιάννενας Ηλίας και Λάλλας Σταύρος, καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής Καρδίτσας και του ΤΕΙ Καρδίτσας. Μετά από διαλογική και πολύωρη συζήτηση η Δ.Ε αφού εξέτασε προσεκτικά, τις καθ’ όλα αξιόλογες αιτήσεις των ενδιαφερθέντων για την υποτροφία, μετά και από προφορική συνέντευξη με τον κάθε υποψήφιο και αφού έλαβε υπόψη τα κριτήρια του κανονισμού λειτουργίας του, αποφάσισε ομόφωνα: 

  1. Συγχαίρει το σύνολο των υποψηφίων για το υψηλότατο επίπεδο επιστημονικής τους κατάρτισης, τους εύχεται καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία, και δηλώνει ότι το σύνολο των υποψηφίων θα έχει  την ενεργό συμπαράσταση του Οργάνου σε ότι του ζητηθεί.
  2. Επιλέγει, για τη χορήγηση υποτροφίας για τη φετινή Πανεπιστημιακή χρονιά 2009-2010, ίσης με τον ετήσιο καθαρό μισθό του πρωτοδιόριστου πολιτικού μηχανικού  και κατ΄ελάχιστο ποσό το ποσό των 12.000 €  (σε 12 μηνιαίες δόσεις των 1000 € – από 1/10/2009 έως και 1/9/2010) στον:

Α) Παπαδημητρίου Γεώργιο του Κων/νου, Πτυχιούχο του τμήματος Εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  για  μεταπτυχιακές σπουδές στην ΑΓΓΛΙΑ στον τομέα της  Πληροφορικής – Ρομποτικής.

  1. Χορηγεί οικονομική ενίσχυση  από 150 Ευρώ  το μήνα (για 10 μήνες, από Σεπτέμβριο 2009 μέχρι και Ιούνιο 2010) στους Καρδιτσιώτες φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και είναι  :

1

 ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βασιλείου ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

2

 ΤΣΙΓΓΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Κων/νου ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

3

 ΣΒΙΝΤΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΑΝΤΙΑ – ΦΩΤΕΙΝΗ του Βαίου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ

4

 ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

5

 ΚΡΑΝΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Παναγιώτη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

6

 ΖΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Αθανασίου ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

7

 ΓΡΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ & ΣΤΕΛΛΑ
του Ευαγγέλου
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΘΕΟΛΟΓΙΑ

8

 ΧΑΡΧΑΡΗ ΝΕΦΕΛΗ του Αλεξάνδρου ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

9

 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

10

ΤΖΑΦΑΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προηγούμενο άρθρο Εργομετρικό Πρόγραμμα της Cosmote «Έλα στον Αθλητισμό»
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για την εξεύρεση αιθουσών για τη λειτουργία του 4ου Τμήματος ΤΕΙ στη περιοχή μας