Επίσκεψη στο Δήμο Φύλλου της αντινομάρχη υγείας


Το Δήμο Φύλλου επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου η Αντινομάρχης Υγείας κ. Ερμιόνη Βασιλού και είχε συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Αγγέλου. Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκαν θέματα δημόσιας υγείας καθώς και η πορεία του προγράμματος προληπτικής ιατρικής  για την  πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας  που υλοποιείται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τα Κέντρα Υγείας του Νομού.

Ο κ. Αγγέλου αντιμετώπισε πολύ θετικά την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος  και μάλιστα έχει  την άποψη ότι το πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου  μπορεί να επεκταθεί και  για τους άνδρες με την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Η Αντινομάρχης Υγείας τον ενημέρωσε ότι ήδη η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας και περιμένει την απάντησή τους.

Ο Δήμαρχος κ. Αγγέλου έθεσε και το θέμα της δημιουργίας συλλόγου Δωρητών Σώματος και δήλωσε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να προσφέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Η αντινομάρχης απάντησε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση βλέπει θετικά την πρόταση και ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε με ευαισθησία και σοβαρότητα  αφού μας αφορά όλους.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται τα προληπτικά προγράμματα που υλοποιεί η Νομαρχία
Επόμενο άρθρο Οικονομικά, διαφάνεια, προσωπικό