Συνεδριάζει ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Σε τακτική συνεδρίαση καλούνται ξανά την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 7 το απόγευμα -μέσα σε 15 ημέρες από την τελευταία συνεδρίαση του σώματος- οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καρδίτσας, προκειμένου να συζητήσουν τα εξής θέματα:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας»

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης για ένταξη του Δήμου Καρδίτσας στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση έκτακτων και απρόβλεπτων αναγκών στο τμήμα πρασίνου

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και υπογραφή της μεταξύ των 11 Δήμων της Ψηφιακής Κοινότητας για την πράξη: «Ολοκληρωμένος χάρτης υπηρεσιών υγείας ενεργού – διαδραστικού περιεχομένου»

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και υπογραφή της μεταξύ των 11 Δήμων της Ψηφιακής Κοινότητας για την πράξη: «Ανάπτυξη σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης με τίτλο «Ενεργός Δημότης για δικτύωση και λειτουργία του εθελοντισμού σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο»

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και υπογραφή της μεταξύ των 11 Δήμων της Ψηφιακής Κοινότητας για την πράξη: «Δράσεις ενίσχυσης της εμπιστοσύνης των πολιτών για την ψηφιακή ασφάλεια»

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ονοματοδοσία οδών και πλατειών πόλης Καρδίτσας.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΟΖΟΝ»

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ»

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση χρήσεων γης για χορήγηση δικαιώματος μετεγκατάστασης παραμενόντων συνεργείων αυτοκινήτων εντός της πόλης της Καρδίτσας (Κερασιώτης Κων/νος).

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση χρήσεων γης από αμιγή κατοικία σε γενική κατοικία στο πρόσωπο της οδού Μυρμιδόνων από την οδό Γαρδικίου έως την οδό Π. Θεοδώρου (Σιώμου Αθανασία).

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρήσης γης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Μπολώτης Θωμάς).

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση εγκατάστασης κυλικείου σε εγκεκριμένο χώρο πρατηρίου καυσίμων εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Ρέππας Γεώργιος).

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χορήγησης χρήσης γης Υπεραγοράς (σούπερ μάρκετ) επί της εθνικής οδού Αθηνών- Καρδίτσας. (Κουρνελάκη Ευαγγελία).

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χρήση ποιμνιοστασίου εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ στην περιοχή Τσαπόχα. (Αργύρης Βασίλειος)

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εγκατάσταση 4 σημείων ασύρματης σύνδεσης στο Internet σε συνεργασία με το ΙΤΕΔΑ

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση εξόφλησης παλιών τιμολογίων που αφορούν τη ΔΕΤΑΚ.

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης Δημοτικών Καταστημάτων.

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση καταβολής αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησής του (Μαντζιάρας Χρήστος)

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση καταβολής αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησής του (Τσιοπελάκος Κων/νος)

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την εκδήλωση «Απόκριες 2009».

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την εκδήλωση Πρωτοχρονιά 2009.

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος «Η Μάνα»

26.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη χορήγηση αδειών εγκαταστάσεων μετάδοσης του Ο.Τ.Ε σε Κ.Χ στα Τ.Δ Αρτεσιανού και Παλαιοκκλησίου

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση δημοτικής έκτασης για χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου.

28.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά περιπτέρου (Ανδρέας Νικολαϊδης)

29.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο οδού Ταυρωπού

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Aνάπτυξη παράκτιων & παραλίμνιων περιοχών Θεσσαλίας από το ΕΣΠΑ