Ειδήσεις

Έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο τάβλι


Η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς πλησιάζει… Το Backgammon και το Bridge θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας.  Ένα σημαντικό γεγονός που προέκυψε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ήταν, μετά από πολλές προσπάθειές μας, η κινητοποίηση των σωματείων προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης Πανελλήνιων αγωνιστικών εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πρωταθλητή και του κυπελλούχου Ελλάδας. Για τον λόγο αυτό συστήθηκαν επιτροπές των σωματείων οι οποίες ήδη διαπραγματεύονται και επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες αυτών των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι προσπάθειές μας δεν περιορίζονται μόνο σε συτήν την συνεργασία των σωματείων αλλά συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ίδρυση της Ομοσπονδίας Backgammon για την επίσημη αναγνώριση και την ανάδειξη του αθλήματος και στην Ελλάδα.

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ομίλου μας αποφασίσθηκαν ομόφωνα οι ημερομηνίες έναρξης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Backgammon που διοργανώνει ο Όμιλος. Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13/10/16και ο 1ος προκριματικός γύρος του κυπέλλου την Κυριακή 23/10/16. Επίσης την Πέμπτη 6/10/16 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη «δοκιμαστική» αγωνιστική ημέρα.
Για το τμήμα του Bridge του Ομίλου θα καταβληθούν προσπάθειες για την καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών τόσο για την πραγματοποίηση των μαθημάτων όσο και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του τμήματος.

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την πρόσκληση των μελών του Ομίλου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση  την Πέμπτη 13/10/16 και ώρα 16.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ με θέματα ημερήσιας διάταξης «Εγγραφές και διαγραφές μελών», καθώς και την ενημέρωση των μελών για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Καλή αγωνιστική χρονιά

Προηγούμενο άρθρο Ένας Θεσσαλός Ιερέας στο Charlotte της Αμερικής
Επόμενο άρθρο Η κυβέρνηση σύμμαχος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων