Ειδήσεις

Αγώνας ποδηλασίας δρόμου στην Καρδίτσα


Το ‘’ποδηλατικό’’ γεγονός της χρονιάς θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00  . Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το Οινοποιείο Καραμήτρου Γ.  συνδιοργανώνουν αγώνα ποδηλασίας δρόμου με την ονομασία « 2η Ανάβαση WINERY MONSIEUR NICOLAS  by G. KARAMITROS». Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100 καθώς ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής αυξάνονται συνεχώς. Οι ομάδες και οι αθλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους θα είναι από όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τη γιορτή της ποδηλασίας και να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο άθλημα που υπηρετούμε.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες : Ανδρών – Εφήβων –  Παίδων – Παμπαίδων –Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα- Μάστερς Α, Β, Γ, Δ και ΟΠΕΝ.

Χώρος  Εκκίνησης:  Δυτική έξοδος Μητροπόλεως Καρδίτσας.

Χώρος  Απονομών :  Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας.

Πρόγραμμα Αγώνων:

10:00  : Μίνι μικρά – Μίνι μεγάλα 1,5χλμ

10:30  : Παμπαίδες  3,5χλμ

11:30  : Άνδρες – Έφηβοι –  Παίδες – Μάστερς,  ΟΠΕΝ, 17 χλμ.

 

  1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου , στις 17:00 στο email: podilatikoskarditsas@yahoo.com. Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία καθώς και δηλώσεις συμμετοχής.
  2. Κόστος συμμετοχής: Οι κατηγορίες Μάστερς Α,Β,Γ, Δ και ΟΠΕΝ έχουν παράβολο 10 ευρώ και θα καταβάλλεται   στην   γραμματεία   με   την     παραλαβή   των   αριθμών.
  3. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2017. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
  4. Κανονισμοί :Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
  5. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα.
  6. Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.
  7. Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνοδίκης Επιτροπή.
  8. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στα τηλέφωνα του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 6974338617  και 6936583765.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διαβούλευση για το Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες της φυστικιάς