Ειδήσεις

Αιδώς αργείοι – Του Τομέα Αθλητισμού ΝΟΔΕ Καρδίτσας


Στο περιφερειακό συμβούλιο της 14-9-2017, την ημέρα του Τίμιου Σταυρού, η πλειοψηφούσα παράταξη έκανε δεκτή την εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκου και δέσμευσε 500.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό και την χρηματοδότηση του έργου<<κατασκευή Αθλητικού κέντρου- γήπεδο της Αναγέννησης Καρδίτσας>> στον ιστό της πόλης, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Η αντιπολίτευση καταψήφισε την παραπάνω επένδυση, ίσως γιατί κάποιοι από τους συμβούλους να διεκδικούσαν τα χρήματα για τις περιοχές τους.
Αλγεινή όμως εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι καταψήφισαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της Καρδίτσας. Οι κ.κΝοτόπουλος Βαγγέλης, Στυλιανός Αναστασόπουλος και Χαλάτσης αντιδρούν στην κατασκευή του έργου που όταν κατασκευασθεί θα αποτελεί στολίδι για την πόλη μας και πόλο έλξης των νέων του νομού μας για άθληση. Θα αναβαθμίσει μια ολόκληρη περιοχή και θα προσφέρει μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής γι’ αυτή.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. Οι μάσκες έπεσαν. Ο κος Νοτόπουλος γνωστός φίλος και σύντροφος του Δημάρχου κου Αλεξάκου Φώτη και του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας Παλάσκα Μανώλη (τους ενώνει η μακρά τους θητεία στα κομματικά γραφεία του βαθύ ΠΑΣΟΚ), υπερασπίστηκε με σθένος και αυταπάρνηση τα σχέδια και τις επιδιώξεις των φίλων του. Ο κος Στυλιανός Αναστασόπουλος ( εκλέχτηκε με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά διαγράφηκε), θυμήθηκε τις καταβολές του, από πού προέρχεται και συντάχτηκε με τον κοΝοτόπουλο (όπως λέει το ρεπορτάζ), θέλοντας να δείξει καλή συμπεριφορά, μήπως και συμπεριληφθεί στον υπό ίδρυση κομματικό σχηματισμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, δίνοντας έτσι τα διαπιστευτήρια του. Ο κος Χαλάτσης, καταψήφισε αλλά χωρίς σχόλια, ίσως γιατί δεν ήθελε να διαφοροποιηθεί από την παράταξη του μη ακολουθώντας όμως την γραμμή της παράταξης του στον δήμο Καρδίτσας.
Όπως και να έχει και οι τρείς αποτέλεσαν το ΟΝΙΔΟΣ του περιφερειακού συμβουλίου, χλευάσθηκαν και εισέπραξαν την γενική κατακραυγή των συμπολιτών μας. Κύριοι και οι τρεις αποτελείτε τροχοπέδη σε ένα έργοπνοής και ανάπτυξης για την πόλη μας. Κύριοι για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, συντάσσεστε με τον Δήμαρχο κο Αλεξάκο Φώτη, επιδιώκοντας με την στάση σας, μικροπολιτικά οφέλη καιβοηθώντας τον να ελαφρύνει την θέση τουαπό τις τεράστιες ευθύνες τουέναντι των συμπολιτών του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Καλούμε τους βουλευτές του νομού μας και ιδιαίτερα τον βουλευτή και τους πολιτευτές της παράταξης μας να πάψουν να σιωπούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Επιτέλους τώρα ξέρουμε ποιοι αντιδρούν σε οποιαδήποτεεπένδυση ανάπτυξης για την περιοχή, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους πολιτικά συμφέροντα βάζοντας το καλό της πόλης στο περιθώριο.
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Τα ψεύδη, οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση των δημοτών στο κατακόρυφο από τη Διοίοκηση της ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας