Ειδήσεις

ΑΝΚΑ: Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού


Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρ. σύμβασης GRC01/2019/0000000193), προτίθεται να προβεί στις ακόλουθες αναθέσεις:

– Προμήθεια εξοπλισμού επικοινωνιών (συσκευών κινητών τηλεφώνων τύπου smartphones-συσκευών IP Phone).

– Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου (σετ σταθερών υπολογιστών, προγράμματα, φορητό υπολογιστή, καταστροφέα εγγράφων, πολύ-μηχάνημα εκτύπωσης-σάρωσης-αντιγραφής).

–  Εκτύπωση-βιβλιοδέτηση εκπαιδευτικού εγχειριδίου.

– Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού εκπαίδευσης-παρουσίασης (διαδραστικός πίνακας, οθόνη πληροφοριών).

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς στην υποβολή οικονομικών προσφορών στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας-Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 34-Καρδίτσα ΤΚ 43132- 1ος όροφος (γραφείο πρωτοκόλλου) έως την Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέος Πρεσβύτερος και νέος Αρχιμανδρίτης και Πνευματικός στην τοπική μας Εκκλησία
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου για τους 39 εργαζόμενους του Νοσοκομείου