Ειδήσεις

Αρχίζουν οι εκδηλώσεις Τιτάνεια 2019


Ο  Δημοτικός  Οργανισμός  Πολιτισμού  Αθλητισμού  Προσχολικής  Αγωγής  Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά κηρύσσουν  την έναρξη  των  πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΤΙΤΑΝΕΙΑ 2019»  την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα  21:00 στην κεντρική πλατεία Παλαμά με την παράσταση του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας  «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;».

Η παράσταση έχει ως θέμα τα διάφορα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν ο Υπουργός επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι επισκέπτονται τον Υπουργό, στην Αθήνα. Τα λογικά και, πολλές φορές, παράλογα αιτήματα των ψηφοφόρων δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με απίθανες κωμικές καταστάσεις που προσφέρουν άφθονο κι αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες. Είναι έργο κατάλληλο.

Το πρωτότυπο θεατρικό κείμενο, με στοιχεία επίκαιρης σάτιρας, χωρίς ακρότητες και στοιχεία ηθογραφικά, που τιμούν και προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση, οι εξαίρετες ερμηνείες των ηθοποιών, τα λιτά σκηνικά και κουστούμια, η εξαίσια μουσική και τα τραγούδια συνθέτουν μια άρτια παράσταση.

Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Ρήτα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα, μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθρο Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού