Γενική Άσκηση Σεισμού από όλα τα γυμνάσια και λύκεια

05 Απριλίου 2017

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει» που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, ολοκληρώνεται πανηγυρικά στις 06 Απριλίου 2017. Θα πραγματοποιηθεί Γενική Άσκηση Σεισμού στις 11:00 από όλα τα γυμνάσια και λύκεια της πόλης της Καρδίτσας. Στη συνέχεια στις 12:15 θα ακολουθήσει συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας και μαθητικά συγκροτήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το Δημοτικό Ωδείο θα το εκπροσωπήσουν το Τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού με αντίστοιχο ρεπερτόριο και οι μαθητές Ξανθή Σαπάκου, Ελένη Αργυροπούλου, Ελευθερία Παπαοικονόμου με τον καθηγητή τους Βαγγέλη Τάντο

Το Μουσικό Σχολείο θα το εκπροσωπήσουν η Μπαντίνα και το Σύνολο Τζαζ. Η Μπαντίνα αποτελείται από 25 μαθητές και ρεπερτόριο από ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, ελληνικά ρετρό τραγούδια και έντεχνα ελληνικά. Συμμετέχουν οι μαθητές: Καραουλάνη Μαριάνθη, Αθανασίου Τριανταφυλλιά, Παπαβασιλείου Ειρήνη, Κεραμιτζή Κατερίνα, Σδόγκου Μυρτώ, Μπάρα Μαρκέλλα, Καράγιαννη Μαρία, Καραμάνι Ερσίλντ, Δεληγιάννη Βίκυ, Παπαοικονόμου Ελευθέρια, Μπουμπάρας Φίλιππος, Ντελής Άγγελος, Κορομπίλια Κλειώ, Κορομπίλια Μαριαλένα, Ρίτσιου Ελισάβετ, Τσιούλος Βαγγέλης, Λαγού Εβελύνα, Τσιούτρας Βαγγέλης, Γιαννή Παυλίνα, Παλαπέλας Φίλιππος, Μπάρας Γιώργος, Τρούκης Ανδρόνικος, Παλιούρας Φοίβος, Γκούγκλιας Θανάσης. Την ορχήστρα πλαισιώνει φωνητικό σύνολο με τους: Κοντονίκα Βάλια, Τσιαντά Γεωργία, Κιτσόπουλο Φάνη, Βαΐτση Χρύσα. Την Μπαντίνα διευθύνει ο Μαέστρος Άγγελος Παλαπέλας.

Το σύνολο τζαζ του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα μας ταξιδέψει στη γλώσσα της τζαζ που είναι τόσο περίπλοκη και συνάμα τόσο εκφραστική, με γνωστά κομμάτια. Απαρτίζεται από μαθητές όλων των τάξεων του Μουσικού Σχολείου και πιο συγκεκριμένα από τους: Αθανασίου Τριανταφυλλένια, Τσιούλο Βαγγέλη, Ρίτσιου Ελισσάβετ, Τρούκη Ανδρόνικο, Ασκονίτη Αλέξανδρο, Κουνέλη Δημήτρη, Κουνέλη Νικόλα. Ενορχήστρωση κομματιών και διεύθυνση :Νότης Λάππας.

Τέλος οι Ανδρόνικος Τρούκης και Θανάσης Γκούγκλιας με δυο κιθάρες και την καλύτερη τους διάθεση θα μας γεμίσουν με acoustic ήχους σε μονοπάτια πιο rock!

Καλούμε όλους τους δημότες της πόλης μας στη συναυλία για να προβάλλουμε στο μέγιστο βαθμό τη σημασία της έγκυρης ενημέρωσης και της ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αντισεισμικής προστασίας με επίκεντρο τα παιδιά.

Με σύνθημα ‘Σεισμός: η ενημέρωση και η προετοιμασία νικούν τον φόβο’ το πρόγραμμα «Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει», στο οποίο συμμετέχουν όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Καρδίτσας, στοχεύει στην ενημέρωση και στην εκπαίδευση σχετικά με το σεισμό και στα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

 

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος

Ιωάννης Παπαϊωάννου

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΤΕ

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC