Ειδήσεις

Δέματα αγάπης από τον Ε.Ε.Σ.


           Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μοιράζοντας δωρεάν τρόφιμα σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Περ/κό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας προσέφερε (400) δέματα σε οικογένειες της πόλη μας, διανέμονται από το πρωί της Δευτέρας στο Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, πολυπροβληματικές οικογένειες και ακόμη, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενοι, και άλλοι που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.
Τα τρόφιμα προέρχονται από κοινωνικές, συλλογικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν καθώς και με την εταιρία, ΕΛΑΪΣ – Unilever
Hellas, και φυσικά με τη στήριξη όλων των καταναλωτών, που συνεχίζει να στηρίζει το εθελοντικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χρόνια τώρα «αγκαλιάζει» ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 
Το Διοικητικό συμβούλιο, οι υπάλληλοι του και οι εθελοντές του τμήματος ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δεματοποίησης των πακέτων με τα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν στις οικογένειες. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

Προηγούμενο άρθρο Εμποροϋπάλληλοι: Όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο
Επόμενο άρθρο Στην αιμοδοσία της Ιτέας ο Σύλλογος Αιμοδοτών Παλαμά