Ειδήσεις

Δωρεά του ΣΕΑ Παλαμά σε μαθητές


Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε το Δ.Σ. του συλλόγου μας, με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο του “ανοίγματος” μας προς τη νεολαία, τους μελλοντικούς υποψήφιους αιμοδότες.
Θέλοντας λοιπόν να διατηρήσουμε την επαφή μας με τα παιδιά, σε κάθε μαθητή -αλλά και στους εκπαιδευτικούς- δόθηκε στις 2/10/2018 από ένα στυλό με το λογότυπο στου Σ.Ε.Α.Π. από τη μια μεριά και από την άλλη την υπενθύμιση-προτροπή: “Κάθε στιγμή, κάποιος, κάπου, χρειάζεται αίμα”
“Δωσε αιμα. μοιρασου τη ζωη”.

Συγκεκριμένα τα τρία Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας επισκέφθηκε το μέλος του Δ.Σ. και διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά κ. Χρήστος Κατής, ενώ το Γυμνάσιο και τα Λύκεια (Γενικό και ΕΠΑΛ) το μέλος μας και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Σπυρίδων Μπενέκης. Αμφότεροι παρέδωσαν τα στυλό στους διευθυντές των Σχολείων για να μοιραστούν έπειτα στα παιδιά.

Καλούμε όλα τα μέλη μας -αλλά και όποιον επιθυμεί να δώσει εθελοντικά αίμα- να προσέλθουν στη δεύτερη μέρα της 34ης αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, από 8:30πμ έως 1μμ, στο Κ.Υ. Παλαμά

Προηγούμενο άρθρο Δ. Βερίλλης: Έγιναν μεγάλα λάθη αλλά ποτέ δεν είναι αργά για τις Σχολές του νέου Παν/μιου
Επόμενο άρθρο Ευάγγελος Λέμας: Είναι ώρα να υπάρξουν ρήξεις