Ειδήσεις

Εθελοντικές δράσεις και προσφορές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Το  Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας διανύει τον 2ο μήνα του 3ου τετραμήνου λειτουργίας.  Λόγω των ημερών του Πάσχα, τα τρόφιμα στους ωφελούμενους για το μήνα Μάιο, διανεμήθηκαν την Πέμπτη 28/04/16.

Όλα τα τρόφιμα είναι προσφορά  πολιτών είτε από δική τους πρωτοβουλία, είτε  μετά από δράσεις, τις οποίες οργανώνει η Ομάδα Έργου. Για τον λόγο αυτό η ομάδα έργου του Κοιν. Παντοπωλείου ευχαριστεί:

-Τον κ. Δημήτρη  Ρήτα  με τον θίασό του, οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν με την παράσταση «Του χωριού το κοινοβούλιο», καθώς και όλους τους συμπολίτες , που αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα και ευχόμαστε να βρουν μιμητές.

-Τον  Προϊστάμενο της  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , τους Δ/ντές, τους Καθηγητές, τους μαθητές του 1ου ,2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Γυμνασίων 1ου, 2ουΛυκείων 1ου, και 2ου ΕΠΑΛ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συμμετοχή των ομάδων από κάθε σχολείο για γκράφιτι σε καινούργιους κάδους ανακύκλωσης του Δήμου, ενώ κάποια τμήματα των ανωτέρω σχολείων προσέφεραν τρόφιμα για το σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ήταν μια πρωτότυπη δράση, που είχε ανταπόκριση παρότι ήταν μικρός ο χρόνος προετοιμασίας. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, οι κάδοι επεστράφησαν στα σχολεία και ευχόμαστε κάθε χρόνο αυτή η δράση να επεκταθεί και να καθιερωθεί ως θεσμός.

-Το Τοπικό Τμήμα Κοινωνικών Λειτουργών Καρδίτσας του Συνδέσμου  Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, που προσέφερε ποσότητα λαδιού εις μνήμη της  συναδέλφου τους Ευαγγελίας Χαλβατζά, Κοινωνικής Λειτουργού.

-Τους υπαλλήλους της Δ/νσης Πρόνοιας, οι οποίοι προσέφεραν ποσότητα λαδιού για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αντί στεφάνου εις μνήμη του Νικολάου Τίγκα πατέρα συναδέλφου τους.

Προηγούμενο άρθρο Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος στα Καραϊσκάκεια 2016
Επόμενο άρθρο Επιστημονική εκδήλωση από το Ρευματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου