Εντυπώσεις από τη φιλοξενία τρίτεκνων παιδιών στη Λεμεσό

14 Σεπτεμβρίου 2016

Με τις βαλίτσες γεμάτες αναμνήσεις, ανάμικτα συναισθήματα, ωραίες εικόνες και συγκινήσεις επέστρεψε η ομάδα των παιδιών των Τρίτεκνων οικογενειών με επικεφαλής την συνοδό Κα Κωστοπούλου από τις κατασκηνώσεις Αγρίδια Λεμεσού της Κύπρου.

Η επίσκεψη αυτή, της φιλοξενίας των παιδιών έγινε μετά από πρόσκληση της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού στο σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας και εντάσσεται στα πλαίσια των ανταλλαγών που συμφώνησαν οι δύο αδελφοποιημένοι σύλλογοι.

Όλα τα παιδιά της αποστολής και εγώ ως συνοδός  μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας, αρχής γενομένης από την άφιξή μας στο νησί. Μας περίμεναν στο αεροδρόμιο με το λεωφορειάκι και μας μετέφεραν στον προορισμό, επίσης καθ όλη την διάρκεια της διαμονής, μας πρόσεχαν και μας περιποιήθηκαν  να μην μας λείψει τίποτα, όπως και κατά την αναχώρηση  αφού επισκεφτήκαμε το Μεσαιωνικό κάστρο Κολοσσίου στη συνέχεια μας  μετέφεραν στο αεροδρόμιο.

Η ζεστή φιλοξενία σε συνδυασμό με τις άριστες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων των ομαδαρχών και η άμεση ενσωμάτωση των παιδιών μας με τα παιδιά των Κυπρίων λόγω χημείας μεταξύ τους, συνετέλεσε να αναπτυχθούν  άριστες σχέσεις φιλίας και αγάπης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο αποτυπώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, με αγκαλιές φιλιά και συγκινήσεις  στο τέλος της περιόδου κατά την αποχώρηση.

Θεωρώ ότι ήταν μια άριστη πράξη των δυο αδελφοποιημένων συλλόγων ώστε να γίνει αυτή η ανταλλαγή των παιδιών και θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου  της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν,  καθώς επίσης τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας για την ευκαιρία που μας έδωσαν να φιλοξενηθούμε στις κατασκηνώσεις των αδελφών  μας Κυπρίων.

Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη , ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους μας.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC