Ειδήσεις

Κάλεσμα της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας στους Αργιθεάτες για την τελετή του αγιασμού υδάτων


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων, στην Τοπική Κοινότητα ΠΗΓΩΝ  Ιστορική έδρα του δήμου μας.

Ο αγιασμός θα γίνει  στην Γέφυρα Κοράκου  του Αχελώου, την Παρασκευή, 6  Ιανουαρίου  2017 και ώρα 11.00 π.μ ημέρα  των Θεοφανείων, παρουσία του δημάρχου  Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή  Μίγδου, Αντιδημάρχου Τετραφυλίας, Δημοτικού Συμβουλίου, των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών  Αρχών.

Επιλέχθηκε σημειολογικά και καθιερώθηκε για την τελετή αυτή, ένα σημαντικό ιστορικό μέρος που είναι  συγχρόνως και η εσχατιά του δήμου μας, αφού αποτελεί   σύνορο των δύο νομών (Αρτας και Καρδίτσας), αλλά  και δυο Περιφερειών, αυτών της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Πρότασή  μας και ευχή όλων, αυτή να γίνεται από κοινού με τον δήμο Αργιθέας, ως ένδειξη ομόνοιας, φιλίας  και κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων Ραδοβιζινών και Αργιθεατών.

Καλούμε  τους  συγχωριανούς μας, τους  συνδημότες μας, καθώς και τους φίλους  μας Αργιθεάτες  να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας από τον Λαογραφικό, Αρχαιολογικό, Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς
Επόμενο άρθρο Μήνυμα–κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τη σύσταση Δήμου Λίμνης Σμοκόβου