Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές


Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων στα Πανεπιστήμια και τα ΑΤΕΙ, ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι εκατοντάδων μαθητών του νομού Καρδίτσας, που περνούν το κατώφλι των Πανεπιστημίων και των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Σε όλους όσοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην δύσκολη δοκιμασία των Πανελληνίων, παρά τις αντιξοότητες και τους σκοπέλους που επιβάλλει το παρωχημένο εκπαιδευτικό μας σύστημα, εύχομαι ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αλλά και όσοι δεν κέρδισαν αυτή τη χρονιά τη μάχη των Πανελληνίων, δεν πρέπει να παραιτηθούν, αλλά να οπλιστούν με ακόμα περισσότερο πείσμα και να κυνηγήσουνξανά τα όνειρά τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε όλους τους μαθητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Σε εκείνους, άλλωστε, ανήκει το μέλλον του τόπου μας.

Όπως θερμά συγχαρητήριααξίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, που με υπομονή και επιμονή, στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών».

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 25 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήρια επιστολή Ομάδας Καθαρό νερό στο Φύλλο