Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Στον πυρήνα των κυβερνητικών προτεραιοτήτων της ΝΔ οι ταχείες και αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις


“Οι αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις βρίσκονται στον πυρήνα των κυβερνητικών προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας” υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «δημοκρατική της Ρόδου» ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τσιάρας.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου ΠέγκυΝτόκου ο κ. Τσιάρας υποστήριξε ότιτο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας συνοψίζεται στο τρίπτυχο, «βαθιές μεταρρυθμίσεις στις αγορές και το Κράτος – φορολογική αποσυμφόρηση με ισόποση μείωση δαπανών – ενίσχυση και κίνητρα στην επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική οικονομία.

Ενόψει της τρίτης αξιολόγησης ο κ. Τσιάρας προέβλεψε ότι ο πρωθυπουργός θα συνυπογράψει όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και εκτίμησε ότι θα επιχειρήσει να αποφύγει τις εκλογές, παρά τη διεύρυνση των οικονομικών και κοινωνικών αδιεξόδων.

«Οι ελαστικές μορφές εργασίας θριαμβεύουν επί της πλήρους απασχόλησης για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, οι συντάξεις των 185 ευρώ από τον νόμο Κατρούγκαλου είναι ήδη πραγματικότητα. Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, η νέα γενιά των 750 ευρώ κατρακύλησε με την υπογραφή του κ. Τσίπρα στο κλιμάκιο των 360 ευρώ, το αφορολόγητο μειώθηκε δραματικά, η υγεία νοσεί βαριά, το μεταναστευτικό συνεχίζει να σοβεί, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών απειλείται δραματικά, και το εκπαιδευτικό μας σύστημα με ευθύνη του κ. Τσίπρα βυθίζεται ξανά στην φαυλότητα του χθες» υποστήριξε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής.

«Ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά με τροπολογία της τελευταίας στιγμής μείωσε από 6 σε 5 τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει το βάρος των πολιτών από τον ΕΝΦΙΑ. Τέλος, υπενθύμισε  ότι στην προηγούμενη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί στην σταδιακή χαλάρωση του φορολογικού βάρους από τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος διετίας και υποστήριξε ότι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η ΝΔ δεν θα υποσχεθεί  ούτε λέξη περισσότερη από όσα μπορεί με βεβαιότητα να υλοποιήσει.

 

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη Λειτουργίας ΣΔΕ σχολικής χρονιάς 2017-2018
Επόμενο άρθρο Ευκαιρία πραγματοποίησης μεταπτυχιακών σπουδών στην Καρδίτσα