Πρωτοσέλιδο

Μία απαλλοτρίωση μπλοκάρει τη λειτουργία του Ε65


Τον Ιούνιο όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει τελικά ο Αυτοκινητόδρομος Κεντρική Οδό, η αλλιώς Ε65. Στο κατασκευαστικό όλα πάνε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΤΕΡΝΑ στο ypodomes.com τον επόμενο μήνα, όλα θα είναι έτοιμα προκειμένου να λειτουργήσει στο σύνολο του ο Ε65 από την Ξυνιάδα μέχρι τα Τρίκαλα.

Ο μήκους 80χλμ αυτοκινητόδρομος όμως θα πρέπει να λύσει, πριν δοθεί στην κυκλοφορία ένα γόρδιο δεσμό, που δεν είναι άλλος από τις γνωστές απαλλοτριώσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes, υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο προκαλεί πονοκέφαλο στο πως θα ξεπεραστεί, καθώς υπάρχει μία απαλλοτρίωση που δεν είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο αλλά στον συνδετήριο δρόμο μεταξύ του Ε65 και του τοπικού δικτύου στην περιοχή της Ξυνιάδας.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι έχει εκδικαστεί η απόφαση δεν έχει ακόμα εκδοθεί η απόφαση, ενώ θα χρειαστεί και επιπλέον ένας μήνας μέχρι να καθαρογραφεί (όπως άλλωστε συνηθίζεται), γεγονός που επιτείνει την καθυστέρηση, καθώς θα έχουμε τον αυτοκινητόδρομο έτοιμο αλλά λόγω της απαλλοτρίωσης δεν θα είναι προσβάσιμος.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου σε ΑΣΚ
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση τιμής και μνήμης σημαντικών ιστορικών γεγονότων στην Ανάβρα