Οι ζαχαροπλάστες παρέλαβαν τα ειδικά σήματα του Ρεκόρ Γκίνες

08 Δεκεμβρίου 2017

Τα ειδικά σήματα του Ρεκόρ Γκίνες για την παρασκευή της μεγαλύτερης Νουγκατίνας σοκολάτα στον κόσμο παρέλαβαν οι ζαχαροπλάστες του Ν. Καρδίτσας στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Πλέον, τα ειδικά αυτά σήματα θα είναι τοποθετημένα σε όλα τα ζαχαροπλαστεία του Νομού ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν πως η Νουγκατίνα σοκολάτα της Καρδίτσας αποτελεί ένα απόλυτα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και μάλιστα με πιστοποίηση.

Επίσης, απονεμήθηκαν αντίγραφα της πιστοποίησης από το Ρεκόρ Γκίνες τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο όσο και στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βύρωνα Παππά για την αμέριστη στήριξή τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος έκανε λόγο για μια τεράστια επιτυχία με πολύπλευρα σημαντικά οφέλη για την Καρδίτσα και πρόσθεσε πως επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι η αναγνώριση της Νουγκατίνας σοκολάτας ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας κ. Γιάννης Κουφόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Θωμάς Μητσιόπουλος ευχαρίστησαν τους συνδιοργανωτές για την άψογη συνεργασία όπως επίσης και όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές, την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση που έφερε την περιοχή στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος αλλά και παγκόσμια και «γράφτηκε» στην ιστορία».

Τέλος, απονεμήθηκαν στους ζαχαροπλάστες τα διπλώματα συμμετοχής και τα αναμνηστικά για την προσπάθειά τους και με τον τρόπο αυτό «επισφραγίστηκε» η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών.

 

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC