Ειδήσεις

Χριστουγεννιάζει πολύ στην Παυσιλυπούπολη


Χριστούγεννα στην Παυσιλυπούπολη με τους Καθηγητές Γερμανικής Γλώσσας Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας!!!!

Η  Τοπική Επιτροπή Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας του Νομού Καρδίτσας,  με εορταστική διάθεση και αμιγώς εθελοντικό χαρακτήρα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας στα πλαίσια προώθησης του Γερμανικού Πολιτισμού και της Πολυπολιτισμικότητας στην ΕΕ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν την Κυριακή 10/12/2017 από τις 10:00 ως τις 21:00 στο σπιτάκι των Δραστηριοτήτων – στο χώρο της Παυσιλυπούπολης να διοργανώσουμε χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις τόσο για σχολικές τάξεις όσο και για οποιοσδήποτε μικρό επισκέπτη.

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, παιχνίδια, κεράσματα, κουίζ, πολύγλωσσες ιστορίες, παραδόσεις των Χριστουγέννων από την Γερμανία και όχι μόνο, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο «Σπίτι των Δραστηριοτήτων». Θα ταξιδέψουμε χριστουγεννιάτικα στην Ελλάδα τη Γερμανία και την Ευρώπη, και θα μοιραστούμε έθιμα και συνήθειες που μας ενώνουν γιορτινά. Το φετινό θέμα της Παυσιλυπούπολης, «Κάστρα και Ιππότες», σχετίζεται άμεσα με την ιστορία και τον πολιτισμό της Γερμανίας.

Οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, διοργανώνονται σε συνεργασία με το  Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας και το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης στο πλαίσια του προγράμματος Glossomobil, εκπρόσωποι του οποίου θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι ζαχαροπλάστες παρέλαβαν τα ειδικά σήματα του Ρεκόρ Γκίνες
Επόμενο άρθρο Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Σ.Ο.Α.Κ Φωκιανού