Ειδήσεις

Σε πρωτάθλημα στο Βόλο ο Φωκιανός Καρδίτσας


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 3ο  Ενωσιακο  βαθμολογουμενο πρωταθλημα ε3 του 2018 για Αγόρια – Κορίτσια 12 και 14 ετών τo Σάββατο 23 Ιουνίου έως και Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 25  Ιουνίου 2018.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, synthetic grass (5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες έως και την 16αδα μπορεί να διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα σετ των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ matchtiebreak των 10 πόντων, πάντα με την κρίση του επιδιαιτητή των αγώνων.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της 23ης εβδομάδας.

 

 

 
 

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες στη κατηγορία κάτω  των 14 ετών, με τρείς (3) αθλητές-τριες, κατά επιλογή του προπονητού τους πάντα  και συγκεκριμένα  με τους :1) Βενετίδη Νικόλαο και 2) Τσεκούρα Ευάγγελο στα Αγόρια και  Γραπατσά Μαρίνα-Κλεονίκη στα Κορίτσια, αντίστοιχα. Αξίζει να τονίσουμε  ότι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ αν και ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία (ΑΚ 12 Ετών) θα εκπροσωπήσου την πόλη μας και στη μεγαλύτερη κατηγορία Αγώνων.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησής του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την καλοκαιρινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2018.

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση της ΛΕΦΚΚ με θέμα τα Καραϊσκάκεια
Επόμενο άρθρο Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.