Ειδήσεις

Στις 20 Νοεμβρίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας


Η Εφορευτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ/κού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν στις 20 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρες από 08:30 π.μ. έως 21:30 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όρ.).

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Τρίτη, 7/11/2017 έως την Παρασκευή, 10/11/2017 στις 12:00 το μεσημέρι στο γραφείο του Συλλόγου (Κουμουνδούρου 13, α’ όροφος).

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν: 1) όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα για το έτος 2016 και, εφόσον δεν είναι, μπορούν με €3 που θα καταβάλουν στη γραμματεία του Συλλόγου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και 2) όσοι επιθυμούν να εγγραφούν έως τις 15/11/2017 χωρίς επιβάρυνση.

Καλούνται τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας να συμμετάσχουν στις παραπάνω  αρχαιρεσίες,  έχοντας  μαζί  τους  απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο (διαβατήριο, άδεια  οδήγησης, κ.λπ.).

Η συμμετοχή των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη.

Η ψήφος του καθενός δυναμώνει τη φωνή

του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

 

Από την Εφορευτική Επιτροπή

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού