Συγκινητική συνάντηση Κωνσταντίνου Νούσιου – Βασίλη Αναγνωστόπουλου

05 Δεκεμβρίου 2019

Τον πρώην νομάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Αναγνωστόπουλο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Με ιδιαίτερη χαρά, ο κ. Νούσιος δέχτηκε την επίσκεψη από τον κ. Αναγνωστόπουλο σε έναν γνώριμο χώρο, καθώς για δύο θητείες υπήρξε αιρετός Νομάρχης, έχοντας αφήσει το δικό του σημαντικό αποτύπωμα στην περιοχή μας.

Αντικείμενο συζήτησης υπήρξαν ζητήματα καθημερινότητας στην Π.Ε. Καρδίτσας, με τον κ. Αναγνωστόπουλο, που τον συνόδευσε ο υιός του Δημήτρης, να συγχαίρει τον κ. Νούσιο για τη μαχητικότητά του και τη διαρκή του διάθεση για ικανοποίηση των αναγκών των συμπολιτών μας.

Επίσης του ευχήθηκε καλή θητεία, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη. Επισήμανε δε, χαρακτηριστικά, πως είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν μία δεκαετία που επισκέπτεται το χώρο και έναν άνθρωπο που υπηρετεί την αυτοδιοίκηση με παρόμοιες αρμοδιότητες.

Η αίθουσα πλημμύρισε από αναμνήσεις, με τον κ. Νούσιο να ευχαριστεί τον κ. Αναγνωστόπουλο για τη συνάντηση και να επισημαίνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο τοπική πολιτική σκηνή του νομού Καρδίτσας, στην υπηρεσία όλων των Καρδιτσιωτών.

Φυσικά εξήρε τον διαρκή αγώνα του ακόμη και τώρα για το μεγάλο έργο του Αχελώου, το οποίο ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέδειξε και απαίτησε και οι προσπάθειές του ως Νομάρχης αποτελούν παρακαταθήκη για την διεκδίκηση του έργου.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC