Ειδήσεις

Συγκινητική συνάντηση Κωνσταντίνου Νούσιου – Βασίλη Αναγνωστόπουλου


Τον πρώην νομάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Αναγνωστόπουλο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Με ιδιαίτερη χαρά, ο κ. Νούσιος δέχτηκε την επίσκεψη από τον κ. Αναγνωστόπουλο σε έναν γνώριμο χώρο, καθώς για δύο θητείες υπήρξε αιρετός Νομάρχης, έχοντας αφήσει το δικό του σημαντικό αποτύπωμα στην περιοχή μας.

Αντικείμενο συζήτησης υπήρξαν ζητήματα καθημερινότητας στην Π.Ε. Καρδίτσας, με τον κ. Αναγνωστόπουλο, που τον συνόδευσε ο υιός του Δημήτρης, να συγχαίρει τον κ. Νούσιο για τη μαχητικότητά του και τη διαρκή του διάθεση για ικανοποίηση των αναγκών των συμπολιτών μας.

Επίσης του ευχήθηκε καλή θητεία, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη. Επισήμανε δε, χαρακτηριστικά, πως είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν μία δεκαετία που επισκέπτεται το χώρο και έναν άνθρωπο που υπηρετεί την αυτοδιοίκηση με παρόμοιες αρμοδιότητες.

Η αίθουσα πλημμύρισε από αναμνήσεις, με τον κ. Νούσιο να ευχαριστεί τον κ. Αναγνωστόπουλο για τη συνάντηση και να επισημαίνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο τοπική πολιτική σκηνή του νομού Καρδίτσας, στην υπηρεσία όλων των Καρδιτσιωτών.

Φυσικά εξήρε τον διαρκή αγώνα του ακόμη και τώρα για το μεγάλο έργο του Αχελώου, το οποίο ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέδειξε και απαίτησε και οι προσπάθειές του ως Νομάρχης αποτελούν παρακαταθήκη για την διεκδίκηση του έργου.

Προηγούμενο άρθρο Φως, ήχος και θέαμα στη τελετή έναρξης του Μαγεμένου Δάσους
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Διενέργεια εξετάσεων για απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής!