Συγκρατημένες οι τιμές στην αγορά κρεάτων – Στα 7,40 ευρώ το κιλό η τιμή της γαλοπούλας

21 Δεκεμβρίου 2016

Την τιμητική τους έχουν αυτές τις ημέρες τα κρεοπωλεία της Καρδίτσας καθώς όλοι προετοιμάζονται για το γιορτινό τραπέζι, ακόμα και αν αυτό στις περισσότερες των περιπτώσεων θα έχει τα απολύτως απαραίτητα.
Όπως μας δηλώνει  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Καρδίτσας κ. Χρήστος Πρίτσας, η κίνηση είναι -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- περιορισμένη, ενώ οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι.

kreopoleia-5
Πιο συγκεκριμένα, η γαλοπούλα κοστίζει από 7,30 έως 7,40 ευρώ το κιλό, το χοιρινό ξεκινάει από 5,30 έως 5,90 ευρώ το κιλό, οι μπριζόλες από 5,50 έως 5,80 ευρώ το κιλό (ανάλογα με το μέρος του ζώου) και τα λουκάνικα πωλούνται 6,30 ευρώ το κιλό.

Οι καταναλωτές, πάντως, ψωνίζουν πολύ περιορισμένα υπολογίζοντας τιμές και ποσότητες και όπως συμπληρώνει και ο κ. Πρίτσας: «Κάθε χρόνο είμαστε και χειρότερα. Και η κίνηση, αλλά και οι ποσότητες που αγοράζει ο κόσμος είναι περιορισμένα. Θέλω, όμως, να τονίσω ότι στην αγορά της Καρδίτσας υπάρχει και επάρκεια και καλές τιμές και κυρίως πολύ καλή ποιότητα. Τα κρέατα της Καρδίτσας είναι τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα, γι ΄ αυτό και ο καταναλωτής θα πρέπει να εμπιστευτεί τα ντόπια παραδοσιακά κρεοπωλεία».
Όσο για το τι αγοράζει περισσότερο το καταναλωτικό κοινό, οι προτιμήσεις ποικίλουν καθώς άλλοι επιλέγουν σταθερά τη γαλοπούλα και άλλοι προτιμούν το χοιρινό.
Τα κρεοπωλεία της Καρδίτσας θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων προκειμένου να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό και να παραδώσουν τις παραγγελίες τους.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031