Ειδήσεις

Συντήρηση του οδικού δικτύου της Αργιθέας με έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ


Ένα νέο έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου: «Βελτίωση – συντήρηση –αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου Αργιθέας Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 700.000,00 € (με ΦΠΑ). Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια παρεμβαίνουμε άμεσα αποκαθιστώντας τμήματα του οδικού δικτύου μας, όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες τις Περιφέρειας έχουν καταγράψει και επισημάνει τις θέσεις στο οδικό δίκτυο της Αργιθέας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων, τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα στην ασφαλή επικοινωνία».

Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση διάφορων τμημάτων σε οδικούς άξονες, χωρίς απαραίτητα τα τμήματα αυτά να είναι ενιαία. Αναφέρονται στην συντήρηση του Επαρχιακού οδικού δικτύου Αργιθέας (αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας) και ειδικότερα:

Α. Στην Ανατολική Αργιθέα στο ύψος της βρύσης «Αλλαμανή»

Β. Στην Δυτική Αργιθέα στο ύψος του Τυμπάνου

Γ.  Σε διάφορα τμήματα των οδικών αξόνων της Ανατολικής και Δυτικής Αργιθέας για την βελτίωση – συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας : Όλες στην πικετοφορία του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο Νέα μουσειακά αντικείμενα στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας