Ειδήσεις

Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας : Όλες στην πικετοφορία του ΠΑΜΕ


Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θέλει να ψηφίσει το νόμο – λαιμητόμο μέσα στο Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μάη δεν μετριάζουν την οργή μας. Φέρνει νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που ήδη στενάζει. Ιδιωτικοποιήσεις, “απελευθέρωση” των “κόκκινων” δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, το χτύπημα στο Ασφαλιστικό, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί! Δοκιμάζουν τις αντοχές μας, μας εξαθλιώνουν και προκαλούν.

Στο νέο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται ο αυτόματος “κόφτης” δηλαδή ένα αυτόματος μπαλτάς που θα κόβει και θα μειώνει μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα θα προκαλεί αυτόματες περικοπές σε κονδύλια προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους δήμους και άλλους φορείς της Τοπικής Διοίκησης, όταν θα διαπιστώνεται πως δεν πιάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι των κρατικών προϋπολογισμών και του μνημονίου. Η κυβέρνηση, φέρνει με λίγα λόγια νέο, 4ο μνημόνιο!!!

Τώρα είναι ώρα αγώνα και κινητοποίησης ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Να μην επιτρέψουμε να γίνει το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας κόλαση.

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, νέες και συνταξιούχους, της περιοχής μας, να πάρουν μέρος στην πικετοφορία που οργανώνεται από το ΠΑΜΕ το Σάββατο 21 Μάη 10.30 πμ στην κεντρική πλατεία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παρόχθια συστήματα άρδευσης εγκαθιστά στην Κρανιά ο Δ. Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Συντήρηση του οδικού δικτύου της Αργιθέας με έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ