Άδεια δωμάτια τα Χριστούγεννα στη λίμνη Πλαστήρα


 Μαύρα Χριστούγεννα έκαναν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων της περιοχής της λίμνης Πλαστήρα, αφού παρ’ όλο που μείωσαν τις τιμές στα καταλύματα που διαθέτει ο καθένας, εν τούτοις έμειναν πολλά άδεια δωμάτια, ενώ κάθετη πτώση εμφανίζει η ζήτηση και για την Πρωτοχρονιά. Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων της Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιάννης Βασιλάκος, οι ιδιοκτήτες έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους προσπαθώντας να μην χάσουν την ευκαιρία για μια καλή χειμερινή σεζόν, ωστόσο η πραγματικότητα τους απογοήτευσε. «Πέρσι τέτοιο καιρό όλα μας τα δωμάτια ήταν κλεισμένα για τις γιορτές. Τώρα έχουμε αρκετά δωμάτια αδιάθετα. Πολλοί τηλεφωνούν, ρωτούν και ζητούν καλύτερη τιμή που έτσι και αλλιώς έχουμε κάνει”, τόνισε ο ίδιος.

 Εναποθέτουν ελπίδες σε Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια

Στους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, εναποθέτουν τώρα τις ελπίδες τους οι ξενοδόχοι της Λίμνης Πλαστήρα όσον αφορά στην εορτή της Πρωτοχρονιάς, αφού οι κρατήσεις μέχρι στιγμής μετά βίας αγγίζουν το 70%. Για την γιορτή των Θεοφανείων -όπως οι ίδιοι λένε-, δεν υπάρχει σχεδόν καμία κράτηση ακόμη, ελπίζουν όμως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ή ακόμη και την ερχόμενη να χτυπήσουν τα τηλέφωνα για το τετραήμερο των Φώτων.

Δελεαστικές προσφορές για ταξίδι στο εξωτερικό

Λίμνη Πλαστήρα ή Πράγα; Ελάτη ή Βιέννη; Πήλιο ή Μπάνσκο; Οι προσφορές είναι ανταγωνιστικές και το δίλημμα μεγάλο. Να διαθέσεις 400 ευρώ για διανυκτερεύσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λίμνης Πλαστήρα, της Αράχοβας κλπ ή με τα ίδια χρήματα να περάσεις 4 μέρες στο Λονδίνο ή στη Βουδαπέστη σε αντίστοιχης κατηγορίας κατάλυμα συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων; Τα οργανωμένα πακέτα του εξωτερικού, που προσφέρουν τα τουριστικά γραφεία, «χτυπούν» τις τιμές της χώρας μας δελεάζοντας όλο και περισσότερους. Η ζήτηση λοιπόν για πακέτα προς την Ευρώπη είναι αυξημένη σε σχέση με τον εσωτερικό τουρισμό… Η επιλογή δική σας!

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη ψυχαγωγική εκδήλωση – χορός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Λίμνης Πλαστήρα