Ειδήσεις

άλλη ρΟ.Τ.Α.: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα


Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά ΜΜΕ την ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ, η οποία ανάμεσα σε άλλα κατηγορεί και την άλλη ρΟ.Τ.Α. για την στάση της στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Εμείς σας προκαλούμε δημόσια σύντροφοι της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Δημοσιεύστε ΤΩΡΑ τα πρακτικά της ΓΣ που έχει την θετική μας ψήφο, στον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ !!!! Για να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα!!!!

 Αν όμως δεν βγάλετε τα πρακτικά της ΓΣ,  θα βγείτε δημόσια να ζητήσετε συγνώμη ;;;; Αμφιβάλουμε, κρίμα όμως για την τακτική σας….

 Όμως γιατί να χρειάζεται να φτάσει η ΔΑΣ ΟΤΑ να πει ψέματα για την στάση μας, είναι το ερώτημα;;; Και γιατί θυμήθηκε να το πει τώρα, 1 ημέρα πριν τις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και δεν έβγαινε πριν να μας καταγγείλει;;;

 Η απάντηση που εμείς δίνουμε είναι:

  1.  Για να μας χτυπήσει για την συνεπή μας πολιτική στάση ως παράταξη , να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας έναντι στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει ΕΕ-ΔΝΤ – ΕΚΤ – Κυβέρνηση και ΣΕΒ, ως εθνικοί και υπερεθνικοί εκφραστές του κεφαλαίου.
  2. Με την στάση μας,  πραγματικά καταρρέει η άποψή τους για υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και αναδεικνύεται τραγικά η επιλογή τους και  ο απομονωτισμός που έχουν οδηγήσει όλους όσους τους ακολουθούν και ψάχνουν για πραγματικούς συμμάχους μέσα στον κόσμο της εργασίας.
  3. Τους πειράζει ότι αναδεικνύουμε την αδιέξοδη  πολιτική τους επιλογή να περιμένει ο κόσμος της εργασίας την ώρα και την στιγμή που το ΚΟΜΜΑ θα αποφασίσει ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους.

 Όχι κύριοι δεν κατέχετε την απόλυτη αλήθεια και  Όχι κύριοι, η επιλογή σας για αναμονή, αναβλητικότητα, για συμβολικούς αγώνες  είναι επιλογή ήττας.

 Τώρα για τα συνεταιριλίκια κλπ θα σας θυμίσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα που γράφει πολλά πολλά  χρόνια συνεργασία με την ΝΔ (ναι είναι τα ίδια άτομα που τώρα αποκαλείται ταξικούς εχθρούς) στο Διοικητικό συμβούλιου του συλλόγου του Δήμου. Υπάρχουν φωτογραφίες και των αρραβώνων και του γάμου.

  

                                                                                    Συναδελφικά , Αγωνιστικά

                                                                            αλλά προπάντων χωρίς ψέματα

                                                                                                 άλλη ρΟ.Τ.Α.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ο αρχαϊκός ναός του Απόλλωνα και η πόλη της Μητρόπολης