Άνοιγμα προς τη νεολαία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας


Ένα όμορφο άνοιγμα προς τη νεολαία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος ο οποίος συναντήθηκε με τους φοιτητές και φοιτήτριες της Μητροπόλεως για μια πρώτη επαφή και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία.
Η πρώτη αυτή συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.
Στόχος της συνάντησης αυτής, όπως επί λέξη ανέφερε ο κ. Τιμόθεος, είναι να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνία της τοπικής Εκκλησίας και της νεολαίας «για να μάθουμε πράγματα για εσάς τους νέους, αλλά και εσείς να μάθετε πράγματα για εμάς τους κληρικούς και εμείς να γίνουμε καλύτεροι ώστε να μην είμαστε παλιομοδίτες αλλά και εσείς να ωφεληθείτε από την Εκκλησία».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος, ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας π. Παναγιώτης Καλλιώρας και άλλοι κληρικοί.

Προηγούμενο άρθρο Προετοιμασία Μαθηματικών Διαγωνισμών
Επόμενο άρθρο Χρυσά και χάλκινα για τους αθλητές του ΠΟΚ στο σιρκουί Λάρισας