Άνοιγμα της διοίκησης στα τοπικά σωματεία


Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης στην προσπάθεια να καλλιεργηθούν καλές σχέσεις, αλλά και να υπάρξει συνεργασία για την αξιοποίηση των ταλέντων του νομού και όχι μόνο, συναντήθηκε σε πρώτη φάση με επτά εκπροσώπους τοπικών συλλόγων, ενώ αναμένεται προσεχώς να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες.

Το βράδυ της Πέμπτης το παρόν στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσαν οι κ.κ. Βασίλειος Μπούρμπος (Α.Ε. Μουζακίου), Θεόφιλος Μουσαφείρης (Π.Σ. Εθνικός), Βασίλης Θεοδoσόπουλος (Α.Ο. Σελλάνων), Μάκης Φώτας (Α.Ο. Αστέρας), Γιάννης Καραγιάννης (Α.Ε. Καρποχωρίου), Άρης Τσίρας (Ατρόμητος Παλαμά), Ηλίας Παπαλίτσας (Α.Ο. Ταυρωπός), παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κ. Διονύσιου Κωτούλα, του Γενικού Διευθυντή κ. Γιώργου Κασιμάτη, του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Μακρή και του προπονητή της ομάδας Νέων της Αναγέννησης κ. Κώστα Σιακάρα.  Μετά το πέρας της συνάντησης οι πρόεδροι των ερασιτεχνικών σωματείων εξέφρασαν την ικανοποίηση για την πρωτοβουλία της διοίκησης της Αναγέννησης.

Διονύσης Κωτούλας (Πρόεδρος)

«Θεωρώ πως η συνάντηση – γνωριμία, μπορεί να αποτελέσει την  αρχή μιας καλής συνεργασίας όλων των ομάδων της περιοχής, που θα έχει ως κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων και τη δημιουργία μιας ισχυρής Αναγέννησης».

Γιώργος Κασιμάτης (Γενικός Διευθυντής)

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνάντηση, διότι σαν προσωπικότητες του χώρου που είστε, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η βοήθεια σας για την ανάπτυξη της Αναγέννησης είναι σημαντική.

Σκοπός της νέας διοίκησης της ΠΑΕ που προσπαθεί σε καθημερινή βάση να λύσει τα προβλήματα που ανακύπτουν, είναι να μπορέσει να σταθεροποιήσει την ομάδα στην κατηγορία και θέτοντας τριετές πλάνο να την δούμε όλοι να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία και το οποίο θα είναι μια επανάσταση.

Βέβαια για να προχωρήσει το όλο σχέδιο θα χρειαστεί να δοθεί άμεση λύση στο γηπεδικό πρόβλημα( αύξηση χωρητικότητας φιλάθλων) και εσείς μπορείτε με τον τρόπο σας να βοηθήσετε πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Τείνουμε χέρι φιλίας σε όλους σας, θέλουμε την συνεργασία σας, τις απόψεις σας και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για σας θα το κάνουμε με αγάπη και μεράκι. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες γιατί γνωρίζετε καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Βασίλειος Μπούρμπος (Α.Ε. Μουζακίου)

«Είναι πολύ καλό για ξεκίνημα και θετικό το γεγονός που βρισκόμαστε εδώ και ανταλλάσουμε απόψεις. Η Αναγέννηση αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Καρδίτσα και αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί μακροπρόθεσμα να στηριχθεί ακόμη περισσότερο στα δικά της παιδιά».

Ηλίας Παπαλίτσας (Α.Ο. Ταυρωπός)

«Η πρωτοβουλία να βρεθούμε είναι θετική και θεωρώ πως με τον καιρό θα δούμε και θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοβουλίας».

Μάκης Φώτας (Α.Ο. Αστέρας)

« Διεξήχθη μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και εμείς οι παράγοντες που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή θέλουμε οι ομάδες του νομού μας να προοδεύουν. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αρκεί με σωστή συνεργασία να μπορέσουμε να τις αναδείξουμε».

Θεόφιλος Μουσαφείρης (Π.Σ. Εθνικός)

« Ήταν μια πρωτόγνωρη συνάντηση και αρκετά εποικοδομητική. Η συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν. Η νέα διοίκηση της Αναγέννησης χρειάζεται στο μέλλον να δώσει δείγματα αξιοπιστίας και καλής διάθεσης, της οποίας και εύχομαι ολόψυχα να επιτύχει στο δύσκολο έργο της».   

Βασίλης Θεοδοσόπουλος (Α.Ο. Σελλάνων)

« Ο διάλογος πάνω σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Η συνάντηση που έλαβε χώρα με τα στελέχη της ΠΑΕ μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια μελλοντική συνεργασία που θα έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο νομό  μας».

Άρης Τσίρας (Ατρόμητος Παλαμά)

«Πολύ καλή και πρωτοποριακή η κίνηση της διοίκησης της Αναγέννησης να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Εμείς στην ομάδα μας έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε την αγαπημένη ομάδα του νομού και να συνεργαστούμε. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές».

Γιάννης Καραγιάννης (Α.Ε. Καρποχωρίου)

«Ήταν μια άκρως θετική συνάντηση και εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όπως μπορούμε αυτή την προσπάθεια, που θα σημαίνει την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου. Οι παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χάνουν χρόνο και χρήμα με την καθημερινή ενασχόληση τους με τα κοινά του ποδοσφαίρου και θέλουμε να δούμε να ξημερώνουν καλύτερες μέρες».

Προηγούμενο άρθρο 23η Γιορτή Τέχνης και Πολιτισμού «Η Πόλη στα Παιδιά»
Επόμενο άρθρο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Γυναίκα και Παράδοση»