Ειδήσεις

Άπλετο φως στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Μητρόπολης


Στα πλαίσια εργολαβίας και εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης, θεωρήσαμε πρωτεύον να πέσει άπλετο φως στην είσοδό της.

Ήταν το 2016 όταν τοποθετήσαμε 20 μεταλλικούς ιστούς ύψους 8 μέτρων κατά μήκος του δρόμου της εισόδου της Μητρόπολης, με φωτιστικά σώματα λαμπτήρων υδραργύρου 125 Watt, απόδοσης φωτεινότητας 5.000 lumen.

Ύστερα από μελέτες που πραγματοποιήσαμε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το ύψος των ιστών καθώς και το πλάτος του δρόμου που φτάνει έως και 12 μέτρα, καταλήξαμε στην αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά νέου τύπου LED 150 Watt, απόδοσης φωτεινότητας 15.000 lumen. Με την κίνηση αυτή εξασφαλίσαμε όχι μόνο τον τριπλασιασμό της φωτεινότητας του δρόμου ως προς την ασφάλεια των κατοίκων και διερχομένων οδηγών, αλλά ταυτόχρονα μειώσαμε και το κόστος κατανάλωσης ρεύματος και συντήρησης.

Η βελτίωση του επιπέδου φωτισμού, σε συνδυασμό με την εναρμόνιση με τις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας, ασφάλειας και περιορισμού στην κατανάλωση ενέργειας , είναι προφανής.  Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Του Προέδρου της Τ.Κ. Βάϊου Κουκουζέλη

Προηγούμενο άρθρο Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Δ. Λ. Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας: λάθος … ή λογοκρισία;