Ειδήσεις

Έκθεση έργων μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Παλαμά


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΠΑΛΑΜΑ με εκθέματα έργων των μαθητών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-4-2017 στην πλατεία του Δήμου Παλαμά. Οι μαθητές και οι καθηγητές ξάφνιασαν ευχάριστα δεκάδες περαστικούς, που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της πλατείας. Οι μαθητές  εξέθεσαν  τα έργα που φιλοτέχνησαν με μεράκι, κόπο και υπομονή στο σχολικό τους εργαστήριο στα Καλυβάκια. Υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους επισκέπτες στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα των μαθητών.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σακελλαρίου Γεώργιος στην συνεχάρη τόσο τους μαθητές και καθηγητές όσο και το Διευθυντή του σχολείου κ. Παντελή Τσιάμαλο, τονίζοντας πως η ακτινοβολία της εκδήλωσης στην κοινωνία του Παλαμά πιστοποιεί πως οι προσπάθειες πάντα επιβραβεύονται και βάζουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον. Τέλος κάλεσε παράλληλα εκπαιδευτικούς και γονείς να συνεργάζονται με το Δήμο με απώτερο στόχο και σκοπό το όφελος όλων των μαθητών.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Παλαμά κα Καραΐσκου Φωτεινή και κ. Κοντοβάιος Θωμάς οι οποίοι επεσήμαναν πως το μεράκι, η φαντασία των μαθητών και καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΠΑΛΑΜΑ δημιουργούν αριστουργήματα. Επίσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαμά κ. Μπακαβέλος Βάιος, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Γκαζούνης Αναστάσιος και η Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κα Φούντα Ουρανία.

Σύσσωμος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με πρόεδρο την κα Γιολδάση Ευαγγελία, αντιπρόεδρο την κα Νταντάλια Γεωργία και γραμματέα την κα Θεοχάρη Πασχαλίνα έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές, στους καθηγητές και στον Διευθυντή του Σχολείου λέγοντας πως με αυτή τη δραστηριότητα δείχνουν μια θετική πλευρά της εκπαίδευσης του σχολείου όταν βέβαια συμβαίνει να συνυπάρχουν ανησυχίες κι ενδιαφέροντα και στους τρεις κρίκους της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δηλαδή στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς.

Τέλος ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΠΑΛΑΜΑ κος Παντελής Τσιάμαλος ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες που με την παρουσία τους τίμησαν τους μαθητές και τους καθηγητές λέγοντας πως μέσα από το ΕΠΑ.Λ. προσπαθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί να οδηγήσουν τους μαθητές σε μοναδικούς δρόμους και σε μοναδικά μονοπάτια της γνώσης, της έμπνευσης, της δημιουργίας, απ’ όπου θα πάρουν όλα τα εφόδια για την σταδιοδρομία, την προκοπή και την εξέλιξή τους. Τόνισε πως όλοι μαζί μαθητές, καθηγητές, γονείς  επιθυμούν το σχολείο να είναι ανοικτό για διάλογο και να είναι ένα σχολείο δημιουργίας, ένα σχολείο γνώσης, ένα σχολείο έμπνευσης, ένα αειφόρο σχολείο.

 

 

 

                                                                

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές
Επόμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου