Ειδήσεις

Έναρξη μαθημάτων μοντελισμού αρχαρίων


Η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου κύκλου μαθημάτων μοντελισμού αρχαρίων για την περίοδο 2016-2017. Καλούμε του μικρούς & μεγάλους φίλους μας, να γνωρίσουν τη μαγεία του μοντελισμού μέσα από τη δημιουργία, την αναζήτηση και την παρέα.

“Τι είναι όμως ο μοντελισμός; Είναι η κατασκευή υπό κλίμακα, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μιας ιστορικής ή μιας σύγχρονης πραγματικότητας αλλά και φανταστικής απεικόνισης. Ο βαθμός δυσκολίας ξεκινά από το μηδέν και μπορεί να φτάσει στο άπειρο. Εμείς ορίζουμε τι θα φτιάξουμε ανάλογα με τις δυνατότητες και την όρεξη μας. Με τα πρώτα στάδια του μοντελισμού, μπορούν να ασχοληθούν όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Και είναι δική τους και μόνο η απόφαση αν θα προχωρήσουν σε πιο δύσκολες κατασκευές.”

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 5:00μμ – 8:00μμ, στα γραφεία της Λέσχης στην Αγιοπηγή (Δημοτικό Σχολείο), κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε παιδί θα κατασκευάζει το δικό του μοντέλο βήμα προς βήμα, με την δωρεάν και εθελοντική εποπτεία και τη βοήθεια ενός δασκάλου/μοντελιστή της Λέσχης.

Σε κάθε μάθημα θα αναπτύσσεται μία θεματική ενότητα, έτσι ώστε με το πέρας του κύκλου, οι μικροί μας μοντελιστές αφενός θα έχουν ολοκληρώσει το πρώτο τους μοντέλο, αφετέρου θα έχουν τις γνώσεις που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με τον μοντελισμό.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν “παιδιά” κάθε ηλικίας με βασικές δεξιότητες, ενώ τα παιδιά κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22/10, στις 5:00μμ.

Πληροφορίες:  Πρωϊ:6974368566, 6932283428

Απόγευμα: 6944184715

 

Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας

E-mail: montelisteskarditsasHYPERLINK “mailto:montelisteskarditsas@gmail.com”@HYPERLINK “mailto:montelisteskarditsas@gmail.com”gmailHYPERLINK “mailto:montelisteskarditsas@gmail.com”.HYPERLINK “mailto:montelisteskarditsas@gmail.com”com
Facebook: Φίλοι Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας
wwwHYPERLINK “http://www.montelistes.gr/”.HYPERLINK “http://www.montelistes.gr/”montelistesHYPERLINK “http://www.montelistes.gr/”.HYPERLINK “http://www.montelistes.gr/”gr
wwwHYPERLINK “http://www.ksms.gr/”.HYPERLINK “http://www.ksms.gr/”ksmsHYPERLINK “http://www.ksms.gr/”.HYPERLINK “http://www.ksms.gr/”gr

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός στο Σωματείο Φίλες της Αγάπης
Επόμενο άρθρο Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας