Ειδήσεις

Έναρξη τμημάτων μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Παλαμά


Ο Δήμος Παλαμά, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης,  συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Παλαμά, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Ήδη ξεκίνησε το  πρώτο τμήμα μάθησης,στο οποίο  γίνεται το μάθημα της Οικιακής Μελισσοκομίας. Ενώ κοντά στην έναρξη είναι και τα ακόλουθα τμήματα: Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Socialmedia), Αγροτική Επιχειρηματικότητα -Marketing Αγροτικών Προϊόντων, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1). Οι αιτήσεις για τα Κ.Δ.Β.Μ. συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Όταν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων τότε συγκροτείται το αντίστοιχο τμήμα. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης ενδιαφερομένων υπάρχει η δυνατότητα για τη δημιουργία και δεύτερου τμήματος. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 25 ώρες.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου και γνωστοποίηση του ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Ταχ. Διεύθυνση: Κέντρο Κοινότητας Παλαμά (Μουσών Μέλαθρον), Γρ. Γουλιανού & Μαυρομιχάλη Τηλ. : 2444024415.

Email: kentro.koinotitas@palamascity.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Νέοι σταθμοί Μέτρησης της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης στην Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Έργα αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων