Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές αιμοδότες


Στις 14 Ιουνίου, σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και τα παράγωγά του, αλλά και για να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους Εθελοντές μη αμειβόμενους Αιμοδότες για το δώρο ζωής που προσφέρουν με το Αίμα τους.

Για πολλά θέματα υπάρχουν παγκόσμιοι εορτασμοί που δίνουν αφορμή για προβληματισμό, για ενημέρωση ή για υπενθύμιση. Η Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας θεσμοθετήθηκε για ένα διαφορετικό λόγο.

Είναι μια ευκαιρία για να πούμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές αιμοδότες. Επειδή σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, αθόρυβα προσφέρουν ένα κομμάτι από το σώμα τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, ανθρωπιάς και ελπίδας, είναι η έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας. Η μέγιστη συμμετοχή για να σωθεί μια ζωή.

Επίσης καλούμε όλους τους συνδημότες μας να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να προσφέρουν λίγη αγάπη προς τον συνάνθρωπο, συμμετέχοντας στις εθελοντικές αιμοδοσίες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Σοφάδων.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων

Παναγιώτης Τουλιάς

Προηγούμενο άρθρο Αιολικοί σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή μας - Γράφει ο Κ. Ξυλομένος
Επόμενο άρθρο Α. Σκόνδρα: Ο Νομός μας αργοσβήνει … υπό τους ήχους του ζουρνά